Fotbal intern

Dan Petrescu, avertisment pentru jucători: „Să nu fim proștii proștilor. Barcelona și Ajax au avut 3-0, iar finala e Liverpool – Tottenham”

10.05.2019 | 20:40
Dan Petrescu avertisment pentru jucatori Sa nu fim prostii prostilor Barcelona si Ajax au avut 30 iar finala e Liverpool  Tottenham

De un singur punct are nevoie CFR Cluj în partida programată duminică împotriva Craiovei pentru a devenit campioana României pentru al doilea sezon consecutiv. Dan Petrescu își avertizează însă jucătorii că nimic nu este decis, dând exemplu semifinalele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu, avertisment pentru jucători

„Întâi să facem noi un egal şi după aia programăm petrecerea … Nu are rost să fim proştii proştilor, să facem petrecere, să o aranjăm şi pe urmă să plângem pe aici cu toţii. Întâi trebuie să jucăm meciul şi vedem după aia ce iese.

(n.r. Trofeul l-aţi văzut? Seamănă cu cel din Champions League…) Nu vreau să-l văd. Nu. Nu vreau să-l văd şi nu vreau să vorbesc despre acest lucru.

Dan Petrescu a urmarit semifinalele Ligii Campionilor
Dan Petrescu a urmarit semifinalele Ligii Campionilor

(n.r. Ce a avut CFR în plus în acest sezon) N-a avut deocamdată nimic în plus! Sunt superstiţios şi nu vreau să răspund. Are 5 puncte în plus, dar dacă cineva face 6 şi noi nu facem niciunul, nu mai avem nimic în plus după aia.

Şi Ajax a avut 3-0, şi Barcelona a avut 3-0 şi unde sunt ele acum? Acasă. Finala o joacă Tottenham cu Liverpool, deci e posibil orice în fotbal”, a declarat Dan Petrescu.

Casele de pariuri anticipează un egal la CFR Cluj – Craiova, cota pentru X solist ajungând la 2.50, atipic pentru un meci de fotbal, unde cota medie la egal este de obicei 3.30. CFR devine campioană cu un punct, în timp ce Craiova poate rămâne cu un punct peste Viitorul în cazul unei remize.

Mai interesant este că ardelenii pot fi campioni încă de sâmbătă seara, în situația în care FCSB nu va câștiga pe terenul lui Sepsi, astfel că meciul de acasă cu U Craiova poate fi complet lipsit de miză pentru ei. FCSB este pe cale să rateze titlul pentru al patrulea sezon consecutiv.

Tags: