Fotbal international

Dan Petrescu cere 1.000.000 de euro pe an să vină la echipa națională! FRF, concurență din Rusia. EXCLUSIV

17.11.2019 | 15:22
Dan Petrescu cere 1000000 de euro pe an sa vina la echipa nationala FRF concurenta din Rusia EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României este aproape să rămână fără selecționer după ce Cosmin Contra a ratat calificarea directă la Campionatul European, iar șefii Federației și-au îndreptat atenția spre Dan Petrescu. Din informațiile FANATIK, antrenorul ce a câștigat ultimele două titluri în campionat a cerut prin intermediari 1.000.000 de euro salariu anual pentru a prelua prima reprezentativă, însă FRF are concurență serioasă, o formație din Rusia oferindu-i lui Petrescu un salariu anual cu 500.000 de euro mai mare.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,39 este cota pentru “Marchează oaspeții” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu vrea 1.000.000 pentru a prelua echipa națională

Dan Petrescu este unul dintre cei mai importanți antrenori români ai momentului, reușind să câștige două titluri de campion național cu CFR Cluj și să obțină calificarea în grupele Europa League în această stagiune. Ca urmare a rezultatelor notabile din ultimul timp, Federația Română de Fotbal îl consideră pe „Super Dan” candidatul potrivit pentru a prelua echipa națională, în cazul despărțirii de Cosmin Contra, care nu a reușit să termine grupe de calificare pe unul dintre primele două locuri, ce asigură calificarea la Campionatul European din vara anului viitor.

Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu a transmis prin intermediari că vrea 1.000.000 de euro salariu anual pentru a prelua echipa națională, în condițiile în care antrenorul nu duce lipsă de oferte. O formație din Rusia i-ar oferi tehnicianului 1.500.000 de euro pe an pentru a se întoarce în campionatul unde le-a mai antrenat pe Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova.

ADVERTISEMENT

Performanțele ce-l recomandă pe Dan Petrescu

Dan Petrescu a revenit în fotbalul românesc în urmă cu doi ani, când a semnat cu CFR după experiențe la Jiangsu Suning și Kuban Krasnodar. În primul sezon, Petrescu i-a făcut pe clujeni campioni, dar a plecat în vară, atras fiind de salariul propus de chinezii de la Guizhou Hengfeng. Totuși, a doua experiență a lui Petrescu în China a durat doar 10 luni și în martie 2019 s-a întors la echipa din Gruia.

Petrescu a reușit să câștige din nou campionatul, iar după o campanie de preliminarii solicitantă și de lungă durată, i-a dus pe clujeni și în grupele Europa League. După cinci etape, Dan Petrescu este la doar un punct de a reușit calificarea în primăvara europeană, CFR având șase puncte avans față de ocupanta locului trei din E, Lazio, cu care are meci direct pe 28 noiembrie. Chiar și în cazul unui eșec la Roma, campioana păstrează șanse mari pentru locul doi, ultima partidă din grupă fiind împotriva lui Celtic, echipă deja calificată.

ADVERTISEMENT
  • 1.000.000 de euro pe an vrea Dan Petrescu pentru a prelua echipa națională
  • 1.500.000 îi oferă rușii tehnicianului