ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu cere transferuri după remiza cu Chindia: “Avem nevoie de jucători! Nu mi-a plăcut ce am văzut”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.09.2020 | 22:13
Dan Petrescu cere transferuri după remiza cu Chindia:
Gabriel Debeljuh in meciul de fotbal dintre CFR Cluj-Chindia Targoviste din etapa a V-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, duminica, 27 septembrie 2020..© FOTO: Flaviu Buboi / Sport Picture

CFR Cluj a remizat contra Chindiei Târgoviște, scor 0-0, într-un meci din etapa a cincea a campionatului. Ardelenii sunt acum pe locul secund în campionat, cu 11 puncte.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că ne-a lipsit ultima pasă acolo în fața porții. Ne-am și deschis puțin că am încercat să atacăm și și-au creat și ei câteva ocazii, dar asta este am luat un punct ne axăm acuma pe meciul următor cel cu echipa din Finlanda.

Suntem bucuroși că am jucat și noi 90 de minute după virusul acela. Nu este ușor, dar eu cred că pe viitor vom fi și mai buni.

ADVERTISEMENT

”Să vină echipe puternice aici”

Sunt foarte bucuros că cei de aici au făcut efort să mă cumpere. Îi apreciez foarte mult și voi da sută la sută pentru ei orice ar fi.

Acesta e obiectivul nostru să ne calificăm în grupele Europa League. Niciun meci nu seamănă unul cu celălalt trebuie să studiem foarte bine echipa din Finlanda pentru că ați văzut și voi meciurile din Europa se joacă doar o manșă și orice se poate întâmpla.

ADVERTISEMENT

Nu sunt eu în măsură să zic trebuie să arătăm pe teren să dăm sută la sută și să ne calificăm în Europa League pentru că acolo este cel mai frumos să joci. Să vină echipe puternice aici”, a declarat Cristi Manea.

”Problemele acestea le vom rezolva în timp pentru că nu avem ce face trebuie să învățăm din greșeli și pe viitor să fim mai buni.

ADVERTISEMENT

”M-a deranjat felul în care s-a jucat prima repriză”

Toți suntem jucători la CFR. Trebuie să merităm să purtăm acest tricou. Din păcate în această seară nu am reușit să câștigăm. Vom continua să muncim la fel de mult pentru că încă nu s-a pierdut nimic, dar trebuie să ne gândim mai mult la ceea ce trebuie să facem, să fim mai concentrați și să câștigăm pe viitor”, a spus Ovidiu Hoban.

”M-a deranjat felul în care s-a jucat prima repriză. Mă așteptam jucătorii noi să intre și să văd altceva. În fotbal niciodată nu știi ce e bine. Ori să schimbi, ori să lași aceeași echipă. De obicei când odihnești jucătorii după îți pare rău că i-ai odihnit. Avem jucători cu o anumită vârstă 34-35-36. M-am gândit că e foarte greu după un sintetic să joci aici și apoi să joci joi.

ADVERTISEMENT

S-a văzut că avem nevoie de jucători. Încă o dată e un exemplu bun dacă suntem corecți. Mai avem nevoie de jucători buni ca să schimbe ceva la CFR, dar din păcate mai e o săptămână și nu știu dacă vor mai fi aduși.

Cei de la Chindia au făcut ce trebuie s-au apărat pe două linii, au avut cea mai mare ocazie ei pe contraatac. Puteau să plece și cu trei puncte și până la urmă dacă băteam noi nu știu dacă era meritat”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

În runda următoare CFR Cluj va juca în deplasare contra celor de la Viitorul Constanța. Chindia Târgoviște va avea meci la Botoșani.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!