Fotbal intern

Vești bune pentru Dan Petrescu înainte de meciul cu Dinamo Zagreb: Djokovic și Debeljuh au fost trecuți pe lista UEFA

20.08.2020 | 14:11
Vesti bune pentru Dan Petrescu inainte de meciul cu Dinamo Zagreb Djokovic si Debeljuh au fost trecuti pe lista UEFA
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 meciul împotriva celor de la Floriana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii nu au timp să savureze victoria, în condițiile în care vor juca miercuri, 26 august, de la ora 21:00, cu Dinamo Zagreb în următorul tur.

UPDATE 20 august, ora 14:06 / Dan Petrescu a cerut întăriri în perspectiva meciului cu Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, iar un prim pas a fost făcut. Damjan Djokovic și Gabriel Debeljuh au fost trecuți pe lista înaintată la UEFA și vor avea drept de joc pentru meciul cu formația croată. Este o veste foarte bună pentru tehnicianul campioanei, mai ales că nu se va putea baza în atac pe Billel Omrani, care va lipsi aproximativ o lună din cauza unei accidentări, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria din Malta și spune că meciul a fost mai dificil decât o arată scorul. “Bursucul” cere transferuri urgent pentru că are un lot restrâns și se plânge de lipsa soluțiilor:

“A fost un meci așa cum mă așteptam, foarte greu. Scorul arată că a fost ușor, dar nu a fost așa. Au jucat foarte agresiv, ofensiv, au avut două vârfuri foarte puternice plus un număr 10 în spatele lor. A fost foarte greu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu cere transferuri înainte de meciul cu Dinamo Zagreb: “Nu am soluții!”. Ce spune după debutul lui Bălgrădean

Dacă spun că Dinamo Zagreb este o echipă foarte bună, spun că exagerez. În momentul în care joci cu Floriana, toată presiunea este pe CFR Cluj. La confruntarea cu Dinamo Zagreb, presiunea este pe ei mai mult.

Au un buget extraordinar de mare. Noi ne dorim foarte mult. Și mai vrem jucători. Am avut patru fotbaliști U-21. Noi nu foloseam astfel de jucători în Europa anul trecut. Am avut puține soluții, foarte puține.

ADVERTISEMENT

Omrani nu va juca împotriva lui Dinamo Zagreb. Djokovic va evolua cu Academica. Vom vedea la ce nivel este cu Clinceni. Dacă joacă în weekend, va fi pe teren cu Dinamo Zagreb. Păun nu își va reveni. 

“Mi-era frică la postul de portar și mă bucur că Bălgrădean a dat siguranță”

Să îl vedem pe Debeljuh. Mi-era frică la postul de portar și mă bucur că Bălgrădean a dat siguranță. A fost o surpriză plăcută. A ieșit bine pe centrări, a vorbit. Se vede că este portar cu experiență. Sunt mai multe lucruri pe care nu le înțeleg.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce avem 3 schimbări. Ați văzut în Champions League că sunt 5 schimbări. Din acest sezon s-a trecut înapoi la 3, dar pandemia nu a trecut. Cei de la Floriana aveau un teren de iarbă cu tribune lipit. Azi am jucat pe sintetic, fără tribune.E clar că înțeleg de ce se joacă un meci pentru că nu e timp de două confruntări. 

În finala Champions League este clar. Favorita mea este favorita tuturor, Bayern normal. Și la Leipzig îmi spuneau unii că va bate, dar le-am spus să nu uite că joacă Di Maria, Mbappe și Neymar în atacul lui PSG. Nu se știe niciodată”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT