Sport

Dan Petrescu a recuperat doi jucători importanți pentru meciul cu Randers din Conference League

FANATIK a aflat că Dan Petrescu se va putea baza în meciul din UEFA Conference League pe doi dintre cei mai importanți jucători din lotul lui CFR Cluj.
22.11.2021 | 21:35
Dan Petrescu a recuperat doi jucatori importanti pentru meciul cu Randers din Conference League
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se află în fața unui meci de totul sau nimic în UEFA Conference League cu danezii de la Randers, iar Dan Petrescu îi consideră un adversar redutabil.

Denis Alibec a venit accidentat de la echipa națională, în timp ce Cristi Bălgrădean a fost și el indisponibil, iar CFR-ul a trebuit să îl folosească pe tânărul Otto Hindrich.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu i-a recuperat pe Cristi Bălgrădean și Denis Alibec pentru meciul cu Randers din Conference League

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dan Petrescu a reușit să recupereze doi dintre cei mai importanți jucători ai lui CFR Cluj, care nu au fost în lot la ultimul meci din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC U Craiova 1948.

Atât Alibec cât și Bălgrădean au jucat ultima oară pentru CFR Cluj în etapa a 14-a împotriva lui FC Voluntari pe data de 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei doi au revenit la antrenamente luni, 22 noiembrie și vor fi 100% apți de joc pentru meciul cu danezii de la Randers care ar putea menține vii șansele de calificare ale ardelenilor.

„E normal ce se întâmplă pentru că ăsta e nivelul fotbalului românesc. Am avut doi-trei ani buni, echipa a fost pregătită de mine de la început și ne-a ieșit totul. Adversarii sunt foarte puternici, peste nivelul campionatului. Sunt sigur că joi va fi mult mai greu. Încercăm să facem surpriza și vom juca totuși cu locul trei din Danemarca. Posibil să fie ceva schimbări. Eu cred că meritam patru egaluri!”. – Dan Petrescu

Ce spunea Dan Petrescu despre Bălgrădean după meciul cu FC U Craiova 1948: „E accidentat. Sigur vor fi două-trei schimbări”

Dan Petrescu a declarat la Digi Sport după cea de-a 14-a victorie în 16 etape a campioanei României că portarul Cristi Bălgrădean este în continuare accidentat: „Posibil să fie ceva schimbări. Bălgrădean e accidentat. Sigur vor fi două-trei schimbări”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila va lipsi de asemenea și de la acest meci, FANATIK anunțând în exclusivitate că jucătorul U21 al lui CFR Cluj s-a accidentat chiar de ziua lui de naștere înainte de meciul cu Dinamo.

De cealaltă parte, Dan Petrescu s-a plâns că Denis Alibec a venit accidentat de la echipa națională: „Nici Alibec nu cred că va face parte din lot pentru meciul cu FC U Craiova, pentru că a venit accidentat de la echipa națională. Săptămâna viitoare sper că va reveni la antrenamente”.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a jucat în acest sezon pentru CFR Cluj 15 meciuri și este evaluat conform transfermarkt la 1,1 milioane de euro. Denis Alibec a evoluat în 16 meciuri pentru ardeleni, a reușit două goluri și o pasă decisivă și are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro.

Denis Alibec, șanse mari să plece de la CFR Cluj în iarnă

FANATIK a aflat în exclusivitate că Denis Alibec are șanse minime să mai continuie la CFR Cluj și din iarnă. Jucătorul împrumutat de la Kayserispor are un salariu uriaș pentru Liga 1: 70.000 de euro lunar, din care campioana României suportă 20.000 de euro.

Alibec nu a avut evoluțiile pe care toată lumea le aștepta, iar din informațiile FANATIK nici clubul și nici jucătorul nu este dispus să continuie până în vară când expiră împrumutul său.

Atacantul se va întoarce cel mai probabil în Turcia, unde mai are contract până în vara lui 2023. CFR Cluj are și opțiunea de a-l transfera definitiv pe Denis Alibec.

Cristi Bălgrădean, aproape și el să o părăsească pe CFR Cluj

Portarul ardelenilor este dorit de o echipă din Cipru. În vârstă de 33 de ani, Cristi Bălgrădean își încheie în vară contractul cu CFR Cluj, iar de la 1 ianuarie ar putea semna cu orice echipă.

Conform jurnaliștilor de la Kerkida, „Pufi” are șanse mari să ajungă la o echipă din Cipru, mai ales că în urmă cu doi ani pe când juca la FCSB a fost dorit și de Omonia Nicosia.

Cristi Bălgrădean nu a mai ajuns în 2019 în Cipru deoarece Omonia a oferit doar 100.000 de euro pentru transferul său, în timp ce Gigi Becali a solicitat o sumă de cinci ori mai mare.

  • 1,1 milioane de euro e cota lui Cristi Bălgrădean
  • 1,3 milioane de euro e cota lui Denis Alibec
ADVERTISEMENT