Sport

Dan Petrescu chiar are probleme de lot înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Ce se întâmplă cu căpitanul Mario Camora. Exclusiv

Dan Petrescu are emoții înainte de meciurile de foc cu Universitatea Craiova și FCSB. Emoții pentru Mario Camora. Ce jucător mai acuză probleme.
28.03.2023 | 13:46
Dan Petrescu chiar are probleme de lot inainte de Universitatea Craiova  CFR Cluj Ce se intampla cu capitanul Mario Camora Exclusiv
2 jucători ai lui CFR Cluj ar putea rata meciul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are bătăi de cap, după ce Mario Camora a suferit o leziune fibrilară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și a ratat convocarea la echipa națională, din cauza problemelor în zona inghinală. Și căpitanul lui CFR Cluj mai are de așteptat până când va reveni pe teren.

Mario Camora ratează meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Când ar putea reveni pe teren

FANATIK a aflat că Mario Camora are șanse mari să rateze meciul extrem de important cu Universitatea Craiova și va continua recuperarea, pentru a nu risca o eventuală recidivă.

ADVERTISEMENT

Mai ales că pentru CFR Cluj urmează un program extrem de încărcat, cu meciuri în SuperLiga și în Cupa României și în primul rând derby-ul cu FCSB. Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu speră ca Mario Camora să fie apt pentru partida cu FCSB, din duminica Floriilor.

Fundașul stânga al naționalei României avea niște probleme medicale mai vechi, însă Dan Petrescu a decis să îl forțeze împotriva Rapidului, lucru pe care l-a și recunoscut: „Camora a jucat accidentat. Cred că are ruptură”, a spus antrenorul lui CFR Cluj la finalul meciului cu „giuleștenii”.

ADVERTISEMENT

Probleme și pentru Cristian Manea! Ce se întâmplă cu fundașul dreapta. Nici U Craiova nu stă mai bine în defensivă

Din informațiile FANATIK, Cristi Manea acuză simptome de gripă și ar putea rata meciul naționalei cu Belarus. Jucătorul speră că se va putea recupera și va fi în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova, de pe 2 aprilie. De altfel, fundașul dreapta nici nu a jucat în meciul cu Andorra.

Însă nici echipa lui Eugen Neagoe nu are toți jucătorii apți pentru partida cu CFR Cluj. Macedoneanul Gjoko Zajkov, fundașul central care s-a impus ca titular la Universitatea Craiova, a ajuns la spital în meciul disputat de prima reprezentativă cu Malta.

ADVERTISEMENT

Stoperul are șanse mari să rateze meciul cu CFR Cluj, după ce a suferit o comoție cerebrală și a fost transportat la spital. „Gjoko Zajkov a avut amețeli și a fost dus la spital, sperăm că totul va fi bine”, a spus selecționerul Macedoniei de Nord, Blagoja Milevski, la finalul partidei încheiate cu scorul de 2-1.

Jucătorul a fost extrem de ghinionist, ținând cont că accidentarea a avut loc în minutul 92, după o ciocnire cu propriul portar, iar medicii i-au recomandat repaus între 4 și 6 zile.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e pe locul doi în SuperLiga, cu 33 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Farul Constanța. De cealaltă parte, Universitatea Craiova e pe poziția a patra, la cinci puncte de campioana României.

  • 3 meciuri a ratat deja Mario Camora din cauza accidentării
ADVERTISEMENT