Sport

Dan Petrescu confirmă Fanatik: „Vor fi mulți tineri pe teren la meciul cu FCSB! Nu știu dacă vin, sunt obosit și bolnav”

Dan Petrescu a vorbit despre meciul cu FCSB și a recunoscut că va folosi mai mulți tineri fotbaliști la duelul din ultima etapă a play-off-ului.
20.05.2022 | 19:45
Dan Petrescu confirma Fanatik Vor fi multi tineri pe teren la meciul cu FCSB Nu stiu daca vin sunt obosit si bolnav
Dan Petrescu confirmă Fanatik: „Vor fi mulți tineri pe teren la meciul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul campioanei României a confirmat dezvăluirea făcută de FANATIK privind schimbările de lot ale CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB.

Dan Petrescu confirmă FANATIK privind meciul cu FCSB

Dan Petrescu a vorbit despre meciul cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului, iar antrenorul campioanei României a recunoscut că va juca fără mulți dintre titulari, axându-se pe tineri și nici el nu este sigur dacă va sta pe banca tehnică la Buzău.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, foarte mulți dintre jucători au plecat (n.r. – în vacanță). Am rămas puțini, vor fi foarte mulți copii la acest meci. Cei trei jucători convocați la lot au intrat în vacanță, Boateng e în vacanță, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanță. Petrila va fi în lot. 

Dintre cei care au evoluat cu Craiova, cred că nu voi mai folosi pe nimeni. Pe Omrani nu l-am mai văzut la antrenament, a dispărut.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei…Dar el nu mai are contract, n-avea rost să riște o accidentare”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

„E problema celor de la FCSB, nu e problema noastră!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre decizia pe care a luat-o, fără să fie interesat dacă va fi criticat de rivalii de la FCSB: „E problema celor de la FCSB, nu e problema noastră. Sunt jucători care n-au evoluat deloc (n.r. – în play-off), Hoban, Bălan, Dimitrov.

ADVERTISEMENT

Vor juca și trebuie să o facă bine pentru a ne arăta că avem nevoie de ei. Ne interesează scorul, dar noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm, atât”.

„Mi-aș dori să fiu pe bancă la meci, dar deocamdată mă simt foarte rău. Dacă sănătatea e bună, cred că voi merge. Dacă nu, nu cred că are rost. 

ADVERTISEMENT

Sunt foarte obosit, dar și foate bolnav. Cred că nu-s obișnuit cu nopțile pierdute petrecând. Am pierdut vreo două nopți, nu e ușor. Am un virus la gât, dar sper să mă fac bine pentru duminică”, a mai spus Dan Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,37 este cota pentru ”x2 și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: