Fotbal intern

Dan Petrescu critică arbitrajul lui Marcel Bîrsan din U Craiova – FCSB 2-1: ”Unii primesc două lovituri de la 11 metri, noi nu primim nimic”

13.07.2020 | 21:19
Dan Petrescu critica arbitrajul lui Marcel Birsan din U Craiova  FCSB 21 Unii primesc doua lovituri de la 11 metri noi nu primim nimic
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are un sfârșit de campionat cu presiune. CFR Cluj a fost lider de-a lungul celor mai multe etape, dar acum oltenii sunt pe primul loc. ”Bursucul” este sigur că Universitatea Craiova este ajutată de arbitri și vrea din nou VAR.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se menține pe primul loc după victoria obținută contra FCSB, cu 2-1. Oltenii și-au trecut în cont încă trei puncte după două penalty-uri transformate. Alexandru Cicâldău și Dan  Nistor au marcat de la 11 metri. Dan Petrescu a fost și el nemulțumit de arbitrul Marcel Bîrsan. Și-a amintit de central și cu 15 minute înaintea jocului cu Gaz Metan și nu înțelege de ce în campionatul nostru nu există arbitraj video.

ADVERTISEMENT

”Nu o să fie ușor pentru noi să jucăm după două partide în care nu am câștigat. Au mai fost și alți factori pentru care nu am câștigat. Ați văzut ce decizii au luat arbitri.

Dan Petrescu a comentat arbitrajul lui Marcel Bîrsan din U Craiova – FCSB 2-1

De asta am spus că trebuie VAR, totul se întâmplă în defavoarea noastră. Unii primesc două lovituri de la 11 metri într-un meci…noi nu primim nimic. Este greu singur împotriva tuturor? Este greu fără spectatori”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul clujenilor a făcut mai multe schimbări în primul 11. Andrei Burcă a rămas acasă, în timp ce francezul Billel Omrani a început jocul de pe bancă. El nu a intrat niciun minut în ultima rundă contra Astrei Giurgiu în meciul terminat 2-2.

”Billel Omrani a fost accidentat și are doar câteva antrenamente. Lui Andrei Burcă i-am dat câteva zile de pauză: mi s-a părut cam nesigur în ultimele două partide. Nu am ce să fac…a trebuit să intre Joca”, a adăugat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

În jocul cu Gaz Metan, Petrescu a efectuat prima modificare încă din minutul 6 când Alexandru Chipciu l-a înlocuit pe Andrei Joca.

CFR-ul se află la patru puncte în spatele Universității Craiova după victoria oltenilor contra FCSB-ului și este obligată să se impună contra lui Gaz Metan pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

După această etapă, în play-off mai sunt 3 runde de jucat. CFR le va mai întâlni pe FCSB, Botoșani și Craiova. De partea cealaltă, Universitatea mai are jocuri cu Botoșani , Astra Giurgiu și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: