Fotbal intern

Dan Petrescu, criticat după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj. “Să nu vină el acum să își ia merite!”

13.05.2019 | 09:17
Dan Petrescu criticat dupa ce a castigat titlul cu CFR Cluj Sa nu vina el acum sa isi ia merite

Alin Stoica, fostul jucător al echipei naționale a României, l-a criticat dur pe Dan Petrescu după ce CFR Cluj a reușit să câștige titlul în sezonul 2018 – 2019. Ardelenii s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, dar Alin Stoica nu a fost impresionat antrenorul din Gruia, despre care susține că nu are niciun merit pentru câștigarea acestui trofeu.

Dan Petrescu, criticat după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj

„M-a sunat și antrenorul Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, chiar se mirea și el că cum a ajuns Dan Patrescu din Liga 2 din China, la CFR Cluj. Părerea mea este că nu Dan Petrescu a câștigat acest campionat. Minteuan a luat echipa în cea mai grea perioadă. Hai să îl mai lăsăm pe Dan Petrescu. Nu am nimic cu el.

Totuși, prea se tot vorbește, prea își ia merite. Așa se întâmplă în România. Că în Occident, săracu’, nu prea avea cum… Părerea mea este că Minteuan a luat campionatul. Vine el acum în România și ridică trofeul… De asta se mira și Martinez. În țară nu se respectă deloc munca antrenorilor”, a declarat Alin Stoica, conform gsp.ro.

Dan Petrescu, Cristian Panin și Giedrius Arlauskis se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu, Cristian Panin și Giedrius Arlauskis se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu a intrat în istoria Ligii 1 Betano

CFR Cluj este pentru a 5-a oară campioană în Liga 1 Betano, iar Dan Petrescu a reușit să își treacă în palmares al treilea titlu ca tehnician pe prima scenă fotbalistică din România. Astfel, antrenorul român a intrat în istorie și i-a egalat pe Ioan Andone, Mircea Rednic și Valentin Stănescu, toți având câte trei trofee câștigate în prima ligă din România.

După victoria obținută pe teren propriu cu Universitatea Craiova, CFR Cluj s-a distanțat la cinci puncte de locul 2, cel ocupat de FCSB, iar ardelenii și-au asigurat titlul și în acest sezon. Formația lui Dan Petrescu este neînvinsă în 9 runde din play-off-ul Ligii 1 Betano și are 7 victorii și 2 remize. În ultima etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FCSB, duminică, 19 mai, de la ora 20.00.

Tags: