Fotbal intern

Dan Petrescu, critici pentru Arlauskis după înfrângerea cu Poli Iași: “Goluri foarte ușor primite”

28.10.2019 | 22:47
Dan Petrescu, critici pentru Arlauskis după înfrângerea cu Poli Iași:
CFR Cluj a pierdut cu 1-2 meciul cu Poli Iași. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut meciul cu Poli Iași din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului de la Botoșani, Dan Petrescu a declarat că jocul a fost pierdut după două goluri primite ușor de Arlauskis, iar reușita ce a dus egalarea, venită chiar înainte de pauză, i-a demoralizat pe jucătorii săi. Mai mult, Petrescu pune înfrângerea și pe seama oboselii acumulate după desele deplasări europene din acest sezon.

Arlauskis, vinovat pentru înfrângerea CFR-ului cu Poli Iași

CFR Cluj a fost învinsă de Poli Iași cu 1-2 în epilogul etapei a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. După înfrângerea de la Botoșani, ce a găzduit jocurile formației lui Mihai Teja în perioada în care suprafața de joc a stadionului din Copou a fost schimbată. Dan Petrescu spune că Arlauskis a primit două goluri ce puteau fi evitate de Arlauskis, iar un alt lucru ce a contat în evoluția mai modestă a jucătorilor săi este folosirea jucătorilor care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Nu ne așteptam să avem iar o înfrângere, am început bine, apoi ei au revenit în joc. Ne-au egalat chiar la ultima fază a primei reprize, a fost un gol ușor primit de Arlauskis. E de înțeles că nu jucăm foarte bine, sunt mulți jucători fără multe în picioare. Al doilea gol, iar un gol foarte ușor primit, și cred că a fost singura lor ocazie din repriză. Când pierdem, pierdem toți, nu doar Arlauskis. Sunt supărat pe mine în primul rând, când se pierde un meci e vina antrenorului. E ceva negativ că n-am mai câștigat în deplasare din luna august, dar e normal pâna la urmă.. stăm doar prin avioane, jucătorii nu-s antrenați tot timpul de mine, e greu. Am avut și puțin ghinion, un rezultat de egalitate era echitabil“, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

În ciuda înfrângerii, CFR Cluj se păstrează pe primul loc la finalul rundei, cu două puncte în fața principalei urmăritoare, Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri