Fotbal intern

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR – Astra: “Dă-o dracu’, nu se poate. E bătaie de joc, o iei razna”

02.03.2020 | 23:18
Dan Petrescu criza de nervi dupa CFR  Astra Dao dracu nu se poate E bataie de joc o iei razna
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a tunat și a fulgerat la finalul meciului cu Astra. Regula folosirii a doi jucători U21, arbitrajul potrivnic, înjumătățirea punctelor și ștergerea golaverajului l-au făcut pe antrenorul celor de la CFR să exclame, extrem de nervos: „Dă-o dracu’, nu se mai poate așa. Suntem niște proști”.

Dan Petrescu, extrem de nervos după CFR – Astra

„Bursucul” a făcut o criză de nervi la finalul meciului CFR – Astra. „Nu-i parcursul pe care ni-l doream, noi doream să fim în Europa. Am făcut egal, am pierdut o calificare cu acel gol marcat.

ADVERTISEMENT

Astra a avut 2 ocazii mari și late, pe fondul oboselii noastre. Cu noroc am condus la pauză, după care a apărut acel penalty… Niciodată în România n-aș primi așa penalty. Dacă nu erau cupele europene nu mai primeam niciodată penalty!

În deplasare să primești penalty așa ușor mi se pare jenant”, a declarat Petrescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a fost extrem de nervos pe sistemul competițional gândit de FRF, dar și pe regula folosirii a doi jucători U21. „Tot timpul l-am lăudat pe Păun, el merită la națională, însă cu regula asta nu putem să băgăm pentru națională jucători.

Trebuie să pregătim echipa U21 sau echipa mare? Ne ia și punctele, o iau razna cu regula asta, nici să bag echipa cea mai bună nu pot. E împotriva fotbalului normal ce se întâmplă, mai ales să iei și puncte.

ADVERTISEMENT

Ne-am bătut ca proștii, am dat și goluri degeaba. Am rămas șocați, unde sunt golurile? Lăsați mă golurile măcar, ce campionat de proști e ăsta, noi suntem proști și ăia care au făcut regulamentul sunt și mai prost. Dă-o dracu’, ne batem joc de fotbal, nu se poate. Pentru ce am tras un an? E bătaie de joc.

De ce nu facem și noi campionat cu 18 echipe, ca oamenii normali din Portugalia? Avem echipe ca și Timișoara, Rapid, UTA, noi jucăm cu 14 echipe. Faceți play-off, dar lăsați punctele, lăsați golurile. Pentru ce am muncit?

ADVERTISEMENT

Regula U21 îmi taie mâinile și picioarele, mă face să îmi las cei mai buni jucători în tribună. Petrila a jucat surprinzător de bine, a fost cel mai bun de la noi în prima repriză. Deac joacă mai bine în 2020 decât în 2019”, a concluzionat antrenorul.

ADVERTISEMENT
Tags: