Sport

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj – Farul 1-2. Antrenorul ardelenilor, la un pas de bataie cu omul lui Gică Hagi! Andrei Burcă, eliminat. Video

Dan Petrescu și-a pierdut mințile după CFR Cluj - Farul 1-2. La final, antrenorul ardelenilor a fost la un pas de bătaie cu oamenii lui Hagi, iar Burcă a văzut cartonaș roșu!
28.05.2023 | 23:08
Dan Petrescu criza de nervi dupa CFR Cluj  Farul 12 Antrenorul ardelenilor la un pas de bataie cu omul lui Gica Hagi Andrei Burca eliminat Video
Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj - Farul 1-2. Antrenorul ardelenilor, la un pas de bataie cu omul lui Gică Hagi! Andrei Burcă, eliminat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Scene șocante după CFR Cluj – Farul 1-2. Echipa lui Dan Petrescu a prins în genunchi barajul pentru Europa, dar antrenorul ardelenilor a luat-o razna și a fost aproape de bătaie cu constănțenii. – vezi VIDEO

Dan Petrescu și-a pierdut mințile! Antrenorul lui CFR Cluj, la un pas de bătaie după CFR Cluj – Farul 1-2

CFR Cluj a terminat în genunchi play-off-ul. Fosta campioană a pierdut cu 1-2 meciul cu Farul Constanța, dar doar faptul că Universitatea Craiova nu a bătut-o pe Sepsi a făcut ca ardelenii să meargă la barajul pentru Conference League cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei din Gruia, Dan Petrescu s-a repezit la jucătorii lui Gică Hagi pentru a le reproșa că au tras de timă. Primul care i-a ieșit în cale „Bursucului” a fost Kevin Boli. În gura lui Petrescu a intrat apoi Dragoș Nedelcu, tehnicianul fiind ținute cu greu de staff, în frunte cu Marius Bilașco, și forțele de ordine să nu facă un gest necugetat.

Ultimul, dar nu cel din urmă, care a intrat în conflict cu Dan Petrescu a fost directorul sportiv al Farului și apropiat al lui Gică Hagi, Zoltan Iașko. Și Andrei Burcă a fost implicat în conflict. Fundașul central a primit cartonaș roșu pentru comportamentul violent de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2.

ADVERTISEMENT

În urma eșecului cu Farul, CFR Cluj a terminat play-off-ul SuperLigii pe locul 3, cu 42 de puncte, două mai multe decât Universitatea Craiova. Prezența ardelenilor în preliminariile Conference League nu este însă una sigură. CFR trebuie să treacă de barajul cu FC U Craiova 1948.

Barajul cu FC U Craiova 1948, în pericol pentru CFR Cluj din cauza absențelor

CFR Cluj a practicat un joc catastrofal în play-off, iar acest lucru le dă fiori ardelenilor înaintea barajului cu FC U Craiova 1948. Meciul se va juca în Gruia, joi, pe 1 iunie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Deși pe hârtie pornește cu prima șansă, echipa lui Dan Petrescu are motive serioase de îngrijorare. Pe lângă forma slabă arătată în play-off, CFR Cluj nu se va putea baza pe serviciile lui Andrei Burcă, eliminat. Fosta campioană avea deja foarte mulți absenți din cauza problemelor medicale.

Sunt șanse bune ca și Petrescu să lipsească de la finala cu oltenii, având în vedere reacțiile lipsite de fair-play de la finalul duelului cu Farul. Ultima dată când CFR n-a beneficiat de aportul „Bursucului” pe banca tehnică din cauza unei suspendări s-a întâmplat la derby-ul cu FCSB din etapa a 8-a a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

În ediția 2022-2023, CFR Cluj și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit de două ori, în sezonul regulat. Oltenii au câștigat pe teren propriu, scor 3-1, în timp ce ardelenii și-au luat revanșa cu același rezultat la returul din Gruia.

ADVERTISEMENT