Dan Petrescu, criză de nervi înainte de CFR Cluj – Young Boys! Ce l-a scos din sărite

Rareș Mușătoiu   
în CFR Cluj
28/10/2020, 20:22
Dan Petrescu, criză de nervi înainte de CFR Cluj – Young Boys! Ce l-a scos din sărite
Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la conferința de presă dinaintea meciului cu Young Boys sursă foto: hepta.ro

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a avut o răbufnire nervoasă în timpul conferinței de presă care precede partida din Europa League împotriva elvețienilor de la Young Boys Berna. Tehnicianul a fost enervat de o întrebare referitoare la numărul de echipe românești care participă în competițiile europene.

CFR va juca joi în compania celor de la Young Boys, în a doua etapă a grupelor Europa League. Ardelenii s-au impus în prima partidă în fața bulgarilor de la ȚSKA Sofia, iar o nouă victorie i-ar apropia de o calificare în „primăvara europeană”.

Petrescu a fost vizibil deranjat de întrebarea unui reporter referitoare la nivelul fotbalului românesc prin raportare la numărul de echipe din campionatul intern care sunt calificate în grupele unei competiții europene.

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la conferința de presă dinaintea meciului cu Young Boys

„Cât de rău e că România are o singură echipă în grupele europene” a fost întrebarea care l-a enervat vizibil pe Dan Petrescu.

„Trebuie să răspund la fiecare meci la întrebarea asta? Nu e bine, dar ce să facem? Ar fi bine să avem echipe în grupe, dar deocamdată nu avem pentru că nu stăm bine financiar, nu suntem așa valoroși. CFR a reușit doi ani la rând, dar este o întrebare pe care n-are rost să mi-o mai pună nimeni”, a declarat Dan Petrescu.

După acest episod, antrenorul de la CFR Cluj s-a ridicat și a plecat din sala destinată conferinței de presă.

Antrenorul ardelenilor avertizează: „Avem foarte multe probleme de lot”

„Avem foarte multe probleme de lot anul acesta, față de anul trecut. Nu avem jucători trecuți pe listă, nu aveam voie decât 20. Din păcate, Bordeianu a plecat, Cestor s-a accidentat. Mai avem cinci meciuri în Europa League și șapte meciuri în campionat, este o situație foarte grea, anul trecut nu ne-am confruntat cu ea”, a subliniat Dan Petrescu.

Antrenorul a analizat și echipa adversă, lăudând calitatea fotbalistică.

„Young Boys a câștigat ultimele trei campionate. Anul trecut, în grupele Europa League, au câștigat cu Glasgow și Feyenoord, au experiență foarte mare. Sunt impresionat de organizarea lor, nu ne vor lăsa să jucăm, asta e clar. Nu au probleme de lot și au și 30 de jucători trecuți pe lista UEFA”, a adăugat antrenorul ardelenilor.

Închide ×