Sport

Dan Petrescu, criză de nervi înainte de FC Voluntari – FCSB: „Ăsta e un campionat corect? E de râsul curcilor!”

Dan Petrescu se pregătește pentru CFR Cluj - Universitatea Craiova, dar are și motive de nemulțumire. Antrenorul campioanei e nervos că FCSB joacă pe Național Arena împotriva lui FC Voluntari.
14.05.2022 | 18:08
Dan Petrescu criza de nervi inainte de FC Voluntari  FCSB Asta e un campionat corect E de rasul curcilor
Dan Petrescu, criză de nervi pentru că FC Voluntari - FCSB se joacă pe Național Arena: „Ăsta e un campionat corect? E de râsul curcilor!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj poate deveni matematic campioană în etapa a 9-a din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Pentru acest lucru, FCSB trebuie să se încurce cu FC Voluntari, iar ardelenii să obțină un rezultat superior. Dan Petrescu este însă sceptic din cauza faptului că rivala la titlu e oaspete pe Național Arena, stadionul unde își joacă în mod normal meciurile de pe teren propriu.

Dan Petrescu, nervos pentru că FC Voluntari – FCSB are loc pe Național Arena: „Ei joacă două meciuri acasă şi mai au tupeu să vorbească?”

FC Voluntari – FCSB e programat sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00, cu o zi înaintea duelului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea va avea parte de aportul fanilor pe cel mai mare stadion din țară, acolo unde sunt așteptați peste 10 mii de spectatori.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea: ‘Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj’, cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect…Spuneţi-mi şi mie… când o echipă joacă de două ori, în play-off, în deplasare la o altă echipă.

ADVERTISEMENT

E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori.

(Reporter: Vă deranjează că se vorbeşte de o anumită influenţă politică dinspre CFR spre Voluntari?) Da, am văzut, joacă la FCSB acasă. Asta e influenţa politică? E de râsul curcilor. Ei joacă două meciuri acasă şi mai au tupeu să vorbească?

ADVERTISEMENT

Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari. Atât vreau să ştiu. Să îmi explice cineva din România… Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună.

Ca să ştim şi noi în viitor… să le spunem: ‘Hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos’. Mi se pare incredibil, eu sunt problema!”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare derby-ului CFR Cluj -Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, reacţie dură după ce a auzit că FC Voluntari ar putea fi premiată financiar de CFR Cluj: „E ilegal”

La rândul lor, cei de la FCSB au avut și ei ceva de comentat la adresa campioanei en-titre, pe care o vor înfrunta în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1. În spaţiul public a apărut zvonul că c ardelenii vor să le dea o primă celor de la Voluntari în partida cu FCSB, iar Mihai Stoica a reacționat prompt.

„Este ilegal, dacă are primă din altă parte. Oamenii au fost condamnaţi pentru aşa ceva. N-am informaţii. Am informaţii că nu joacă Raţă, că a luat roşu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT