Sport

Dan Petrescu, cu gândul la returul cu Lazio după CFR Cluj – FC Argeș 3-1: ”Poate vor prinde ei o zi mai slabă, noi una perfectă”

Dan Petrescu s-a arătat fericit de victoria din meciul CFR Cluj - FC Argeș 3-1, dar este mai mult cu gândul la returul cu Lazio din Conference League.
19.02.2023 | 21:23
Dan Petrescu cu gandul la returul cu Lazio dupa CFR Cluj  FC Arges 31 Poate vor prinde ei o zi mai slaba noi una perfecta
Dan Petrescu s-a arătat fericit de victoria din meciul CFR Cluj - FC Argeș 3-1, dar este mai mult cu gândul la returul cu Lazio din Conference League. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus fără mari probleme în fața argeșenilor și acum poate pregăti în liniște jocul împotriva italienilor.

Lazio, obsesia lui Dan Petrescu după CFR Cluj – FC Argeș 3-1

La finalul întâlnirii CFR Cluj – FC Argeș 3-1, din etapa a 26-a din SuperLiga, antrenorul Dan Petrescu a vorbit mai mult despre returul cu Lazio, din play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că Immobile a dat două goluri azi cu Salernitana, formație cu buget de 150 de milioane de euro. Când i-a dat gol lui CFR, cu buget de 10 milioane, a sărit toată țara. Știți câți bani a cheltuit Salernitana pe jucători? 60 de milioane… și a fost dominată clar.

Asta e, noi încercăm să facem ceva. Voi băga cea mai bună echipă, la fotbal nu știi ce se poate întâmpla. Poate vor prinde ei o zi mai slabă, noi una perfectă”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce obiectiv i-a fost fixat de conducerea clubului pentru returul cu Lazio, tehnicianul a răspuns acid: ”La noi toată lumea așteaptă să ne calificăm. Nu cunosc eu CFR Cluj? Nici când am făcut două egaluri cu Sevilla nu erau mulțumiți. Ce trebuia să faci? Extrema lor avea salariu cât tot bugetul nostru. M-am obișnuit cu aceste presiuni”.

Nemulțumit că echipa sa a marcat doar 2 goluri în prima repriză cu FC Argeș

Vorbind despre victoria din meciul cu FC Argeș, care îi apropie pe clujeni la două puncte de liderul Farul Constanța, Dan Petrescu a ținut să-și felicite jucători pentru prestația avută, deși și-ar fi dorit ca aceștia să închidă mai repede jocul.

ADVERTISEMENT

”Prima repriză cu Argeș a fost foarte bună, excelentă. Trebuia să mai marcăm și să fim liniștiți. Azi am reușit să marcăm 4 goluri, 3 în poarta lor, unul în poarta noastră. E o lecție de învățat, dar nu am ce să le reproșez. La autogolul lui Kolinger, el e dreptaci, acolo trebuia să pună stângul. O victorie meritată, dar trebuia să fie mai lejeră”, a spus Petrescu.

CFR Cluj a fost învinsă la mijlocul săptămânii de Lazio, scor 0-1, în prima manșă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League. Ardelenii au avut o prestație modestă, mai ales că au jucat aproape tot meciul în superioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Președintele grupării din Gruia, Cristi Balaj, a recunoscut la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIdiferența de valoare dintre cele două formații este una uriașă, iar CFR a încercat să nu se facă de râs la Roma.

ADVERTISEMENT