Fotbal international

Dan Petrescu, declarație șoc după despărțirea de Kayserispor: “Nu mai pot antrena nicăieri”

24.02.2021 | 21:34
Dan Petrescu declaratie soc dupa despartirea de Kayserispor Nu mai pot antrena nicaieri
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a oferit o declarație șoc după despărțirea de Kayserispor. Tehnicianul român a anunțat că demisia sa vine după ce în viața personală a apărut o problemă care îl împiedică să mai antreneze.

După o perioadă extrem de scurtă pe banca turcilor, Dan Petrescu a părăsit-o pe Kayserispor la finalul unui mandat care a cuprins 8 meciuri și un palmares negativ: 2 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Clubul a explicat, prin vocea președintelui Berna Gozbasi, că decizia a fost una luată de comun acord, fără să ofere mai multe detalii cu privire la motivul real din spatele deciziei.

Dan Petrescu, declarație șoc după despărțirea de Kayserispor: “Nu mai pot antrena nicăieri”

Dan Petrescu a oferit o declarație șoc, fără să intre în detalii, și exclude posibilitatea de a-l vedea în curând pe banca unei alte echipe: “Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec.

ADVERTISEMENT

Patroana a înțeles, am rămas in relații foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problema personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum”, a declarat Dan Petrescu pentru Pro TV.

Kayserispor nu a obținut nicio victorie în ultimele 4 etape din Super Lig, salvarea de la retrogradare fiind un obiectiv complicat în acest moment. Echipa se află la doar un punct în față ultimului loc retrogradabil, ocupat de campioana en-titre Istanbul Bașakșehir.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică spune că răbdarea în Turcia este limitată

Marius Șumudică are experiență cu echipele din Turcia și cunoasțe că răbdarea la echipele de club este una limitată. Acesta a fost însă extrem de surprins de plecarea lui Dan Petrescu de la Kayserispor: “Ne mirăm, ne întrebăm de ce s-a întâmplat asta cu Petrescu. Lumea nu te așteaptă. Nu am vrut să vorbesc cu nimeni de la Kayseri. Kayseri este o echipă care a investit 17 milioane de euro.

Dan Petrescu a putut să facă transferuri, a avut timp să facă unele mutări. Kayseri este un club foarte bun, care a investit foarte mult. Nu putem pune la îndoială valoarea lui Dan Petrescu ca antrenor. A câștigat 3 titluri, e unul dintre cei mai buni antrenori români.

ADVERTISEMENT

Dar în Turcia e greu, drept dovadă și ceea ce mi se întâmplă mie în momentul de față. Știam că Dan Petrescu e contestat de fani din cauza jocului și a rezultatelor, mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Nu mă așteptam totuși, sub nicio formă, să fie demis”, a declarat Șumudică pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT