ADVERTISEMENT
Fotbal international

Dan Petrescu, declarații clasice înainte de Fenerbahce – Kayserispor: ”Trebuie să vină sânge proaspăt”

Autor: Traian Terzian | 21.01.2021 | 23:59
Dan Petrescu, declarații clasice înainte de Fenerbahce - Kayserispor: ”Trebuie să vină sânge proaspăt”
Tehnicianul Dan Petrescu a oferit declarații înainte de meciul Fenerbahce - Kayserispor, iar discursul a fost asemănbător cu cel pe care îl avea și în România, plângându-se de situația de la echipă. Sursă foto: Twitter

Tehnicianul Dan Petrescu a oferit declarații înainte de meciul Fenerbahce – Kayserispor, iar discursul a fost asemănbător cu cel pe care îl avea și în România, plângându-se de situația de la echipă.

ADVERTISEMENT

”Bursucul” a obținut prima sa victorie în Turcia în partida cu Istanbul Bașakșehir, scor 2-0, când ambele goluri ale formației sale au fost marcate de Denis Alibec.

Din nefericire, internaționalul român s-a accidentat în acea partidă și va lipsi o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Declarații, marcă înregistrată Dan Petrescu înainte de Fenerbahce – Kayserispor

”Fenerbahce este o echipă mare. Este o echipă care s-a bătut întotdeauna pentru campionat. Au luptat foarte bine în ultimele săptămâni. Va fi un meci dificil, dar știm că trebuie să ieșim cu același spirit și să obținem puncte din fiecare meci”, a declarat Dan Petrescu înaintea partidei Fenerbahce – Kayserispor.

”Trebuie să recrutăm noi jucători, va trebui să vină sânge proaspăt. Sunt sigur că vom avea câteva întăriri până la terminarea perioadei de transfer”, a spus tehnicianul român, care a început astfel să pună presiune pe conducătorii clubului.

ADVERTISEMENT

”Singurul lucru negativ din meciul cu Bașakșehir este accidentarea lui Alibec. Am avut cu adevărat o victorie foarte importantă și critică împotriva campionilor. Mai important, jucătorii au dovedit putere și spirit pe teren.

Din păcate, am avut și accidentarea lui Alibec. Nu știu cât va dura, dar Alibec nu va fi cu noi câteva săptămâni. Singurul aspect negativ a fost accidentarea lui Alibec, totul, dar totul a fost pozitiv”, a menționat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a reușit să îl resusciteze pe Denis Alibec, iar asta s-a văzut în confruntarea cu Istanbul Bașakșehir, campioana en-titre a Turciei. Atacantul român a marcat primele sale goluri în campionat și turcii au uitat deja prestațiile modeste din ultimele luni.

Partida Fenerbahce Istanbul – Kayserispor, din etapa a 21-a a campionatului Turciei, se va disputa luni, 25 ianuarie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!