Fotbal intern

Dan Petrescu, declaraţii incredibile înainte de meciul din Liga Campionilor: “Sunt prostul proştilor în România! Dinamo Zagreb are cel puţin 90% şanse”. Video

25.08.2020 | 20:44
Dan Petrescu declaratii incredibile inainte de meciul din Liga Campionilor Sunt prostul prostilor in Romania Dinamo Zagreb are cel putin 90 sanse Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj joacă împotriva celor de la Dinamo Zagreb în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 21:00. Dan Petrescu a avut un discurs uluitor înainte de meci.

Antrenorul ardelenilor a declarat că Dinamo Zagreb are 90% şanse de calificare, în condiţiile în care diferenţele dintre fotbalul românesc şi cel croat sunt foarte mari. În plus, Petrescu susţine că nu a avut timp la dispoziţie să pregătească meciul:

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, declaraţii incredibile înainte de meciul din Liga Campionilor: “Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi”

“Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi, n-am avut timp de nimic. Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi. Am văzut 4 meciuri de-ale lui Dinamo Zagreb. Echipa mea nu e pregatită, asta s-a văzut la primele două meciuri. N-am făcut cantonament, pregătire…

Erau obisnuiţi jucătorii să aibă cantonament. Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi. La finala Europa League îmi plângea un ochi, celălalt nu. Merităm să fim şi noi în Germania. Nu în finală, dar acolo, la turneu. Am facut numai miracole anul trecut.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

CFR Cluj – Dinamo Zagreb | Conferință de presă

Antrenorul echipei noastre Dan Petrescu și mijlocașul Alexandru Chipciu au susținut conferința de presă înaintea meciului cu GNK Dinamo Zagreb!Hai CFR!

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Tuesday, August 25, 2020

“Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. Noi nu vindem pe nimeni, românii nu joacă nicăieri”

Eu sunt realist, am pierdut foarte mulţi jucători importanţi, nu e uşor să-i înlocuieşti. Vojtus, Cristian Lopez şi Anton era bine sa fie acum, aici. Sunt jucători buni, dar aveam nevoie de ei acum. Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% şanse să meargă mai departe.

Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. Noi nu vindem pe nimeni, românii nu joacă nicăieri. Tot aud că vând unii cu 15 milioane, cu 17 milioane jucători de la noi, dar nu pleacă nimeni, nicăieri. Exagerez eu sau asta e realitatea? Eu nu mă bat cu nimeni! Sunt nobody, sunt un prost.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt prostul proştilor în România! Eu nu am făcut nimic în România”

Eu sunt prostul proştilor în România! Eu nu am făcut nimic în Romania. Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Care e motivul? Eu sunt prost, eu exagerez.

Eu nu joc, jucătorii intră. E ceva incredibil, nu e miracol. Fără bani, fără buget, fără rezultate în istorie noi ajungem acolo. Cine ajunge în grupele Champions League de la noi merită statuie. Toată echipa statuie!

ADVERTISEMENT

Noi jucăm cu o echipă care a bătut Atalanta cu 4-0 în Champions League. E ceva normal dacă nu batem mâine. E posibil să fiu dat afara mâine dacă pierd. Sunt cu bagajul făcut. Mai am doi ani de contract şi vreau sa-l duc la capăt”

ADVERTISEMENT
Tags: