Sport

Dan Petrescu, deranjat de tratamentul la care este supus în România: ”Mă înjură de neveste, de copii, de familie. Ar trebui arestați”. Video

Dan Petrescu este hulit de fani pentru jocul extrem de meticulos al campioanei CFR Cluj, însă tehnicianul consideră că tratamentul primit în România nu este cel corect.
27.08.2022 | 20:01
Dan Petrescu deranjat de tratamentul la care este supus in Romania Ma injura de neveste de copii de familie Ar trebui arestati Video
Dan Petrescu este hulit de fani pentru jocul extrem de meticulos al campioanei CFR Cluj, însă tehnicianul consideră că tratamentul primit în România nu este cel corect. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Bursucul” s-a certat chiar și cu un suporter al formației din Gruia la finalul partidei cu Maribor, care a consfințit calificarea în grupele Conference League.

Dan Petrescu nu acceptă tratamentul de care are parte în România

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei cu Farul Constanța, din etapa a 7-a din SuperLiga, Dan Petrescu s-a enervat din cauza tratamentului la care este supus de fanii din România.

ADVERTISEMENT

”Am avut de astea la Cluj, dar şi în alte părţi. În străinătate nu am avut niciodată, am fost lăsat în pace oriunde. Şi la FCSB, şi la Craiova când jucăm, se pun vreo 4-5 în spatele băncii. Eu nu am mai văzut asta în istoria fotbalului.

Ei nu se uită la meci, doar mă înjură pe mine de neveste, de copii, de familie… într-una, tot meciul. Numai în România se întâmplă asta, vă spun. Băieţii ăia ar trebui să fie arestaţi. În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează. Dar ăia mă înjură non-stop.

ADVERTISEMENT

În România nu se ia nicio măsură, te înjură toţi. Când te înjură o galerie, e ok… ăia sunt mulţi. Dar când vin în spatele băncii şi stau toţi acolo. Asta e meseria lor să mă înjure pe mine. Ce le-am făcut eu? Spuneţi-mi ce le-am făcut eu!?”, a declarat Petrescu.

Petrescu este de părere că a ajuns o modă să fie înjurat

Tehnicianul campioanei României consideră că a ajuns o modă ca el să fie cel mai înjurat om de pe stadioane și consideră că acest lucru se întâmplă pentru că își vede de muncă la echipele unde activează.

ADVERTISEMENT

”E clar că toată lumea ştie că eu pun la suflet orice, mai ales cei care au lucrat cu mine, şi mă deranjează aceste lucruri. Eu nu fac nimic, decât muncesc pentru fotbal. Eu nu păcălesc fotbalul. Am dat tot!

Sunt şocat! În străinătate de ce am fost tratat corect? În România e la modă, îl înjuri pe Petrescu şi te-ai scos. Suporterul ăla sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, să mă înjure din altă parte!”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a avut o reacție uluitoare când a vorbit despre tragerea la sorți a grupelor Conference League, considerând că formația sa a dat peste adversari extrem de puternici. El a precizat că și-ar fi dorit să întâlnească pe West Ham.

ADVERTISEMENT
Tags: