Fotbal international

Vine Dan Petrescu la naţională? “Nu mai am încredere în nimeni!”

Dan Petrescu este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Christoph Daum pe banca naţionalei României. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit în premieră despre posibilitatea de a prelua echipa...
09.09.2017 | 14:00
Vine Dan Petrescu la nationala Nu mai am incredere in nimeni

Dan Petrescu este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Christoph Daum pe banca naţionalei României. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit în premieră despre posibilitatea de a prelua echipa naţională, însă a evitat să spună un răspuns clar. Totuşi, “Bursucul” a declarat că speră să preia într-o zi echipa naţională.

“Dacă… Toate întrebările sunt cu dacă. N-am vrut să vorbesc până acum, pentru că nu e normal, cât timp avem un antrenor. Orice antrenor îşi doreşte să lucreze la naţională. Am aproape 100 de meciuri la echipa naţională şi îmi doresc să ajung acolo într-o zi. Ce treabă am eu cu Federaţia? N-am probleme cu nimeni. Nu vreau să particip la alegeri, vreau doar să fiu antrenor. În momentul de faţă sunt foarte fericiti la CFR şi am contract doi ani, dar şi fericirea asta depinde de rezultate. “, a spus Petrescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Eu nu mai am încredere în nimeni şi in nimic. Dacă nu ai rezultate, si chiar dacă ai, poti să fii dat afară. Dar dacă nu ai, şansele sunt mai mici. Oriunde vei merge, trebuie să produci rezultate. Eu, în momentul de faţă, sunt fericit aici, vreau să rămân aici, iar un dacă, deocamdata e un dacă, eu nu am primit nici un telefon de la nimeni, nu m-a intrebat nimeni nimic şi în momentul de fata sunt foarte fericit aici.

Eu sunt antrenor de fotbal, eu nu am probleme cu nimeni, nici cu generaţia de aur, nici cu federatia. Eu doar sunt antrenor de fotbal. Atât. Eu nu vreau să particip la alegeri, niciodată nu voi participa. Eu voi fi numai antrenor toată viaţa”, a încheiat “Bursucul”.

Dan Petrescu: “Christoph Daum mi se pare deştept” 

Dan Petrescu a vorbit şi despre selecţionerul Christoph Daum, spunând că nu i se poate imputa ratarea calificării doar antrenorului neamţ: “Domnul Daum mi se pare inteligent, deştept, nu e normal să dăm vina doar pe el. Toţi cei care vorbesc ar trebui să vină o săptămâna să antreneze şi să ia decizii. De vină suntem toţi cei din fotbal, inclusiv voi şi noi. Mă includ şi pe mine. Toţi greşim când fotbalul românesc nu merge. N-am ştiut să continuăm munca bună pe care am făcut-o noi”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj va juca duminică, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu CS U Craiova. Echipa lui Dan Petrescu este lider în Liga 1 cu 19 puncte adunate în primele 8 etape, unul mai mult decât CS U Craiova şi FCSB. Echipa “Bursucului” a suferit o singură înfrângere în campionat până acum, 2-3 cu ACS Poli. Dan Petrescu a preluat echipa în această vară după ce Vasile Miriuţă a fost demis.