Fotbal international

Dan Petrescu, destinație surpriză din sezonul viitor. Unde a fost surprins fostul tehnician de la CFR Cluj. Foto

26.04.2021 | 18:50
Dan Petrescu destinatie surpriza din sezonul viitor Unde a fost surprins fostul tehnician de la CFR Cluj Foto
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, ar putea avea o destinație surpriză din sezonul viitor, el fiind surprins în acest weekend la un meci din play-off-ul campionatului din Cipru.

După ce s-a despărțit de ardeleni, ”Bursucul” a avut o scurtă aventură în Turcia, dar după nici două luni a plecat și de la Kayserispor, invocând probleme familiale.

ADVERTISEMENT

Deși are un palmares bogat, Petrescu a ajuns să fie ironizat de patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Într-o declarație frumos ornată și cu diferite complimente, Laszlo Dioszegi a trimis câteva săgeți la adresa omului care a câștigat ultimele trei ediții de campionat cu CFR Cluj.

Din sezonul viitor, Dan Petrescu ar putea prelua o echipă din Cipru

Liber de contract după ruptura cu turcii de la Kayserispor, Dan Petrescu a declarat că nu va mai antrena până la finalul actualului stragiuni, dar acest lucru nu îl împiedică să-și pregătească terenul pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Cipru, fostul component al ”Generației de Aur” ar fi în negocieri cu formația Aris Limassol, aflată cu șanse mari în lupta pentru promovarea în prima ligă din Cipru.

”După cum am fost informaţi, Petrescu menţine relaţii excelente cu fostul preşedinte al clubului Aris, Stavros Demosthenous. Antrenorul de 53 de ani se află în aceste zile în Cipru şi nu a ratat ocazia de a urmări, de aproape, un meci”, scriu jurnaliștii de la Kerkida.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu sezonul viitor

Aris Limassol, aproape de promovarea în prima ligă

Profitând de faptul că se află la Limassol pentru a-și discuta viitorul la Aris, Dan Petrescu a mers duminică seară pe stadion pentru a urmări partida dintre echipele Apollon, cu românul Florentin Matei titular, și AEK Larnaca, din play-off-ul primei ligi.

Dan Petrescu sezonul viitor

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Aris Limassol se află pe locul doi în liga secundă din Cipru, la egalitate de puncte liderul PAEEK, și cu trei puncte peste Othellos, formația de pe poziția a treia, prima sub linia promovării.

ADVERTISEMENT

Un antrenor excelent în campionatul României, Dan Petrescu a cam dat chix la experienţele din străinătate. Şi nici nu a primit ocazia de a antrena echipe ceva mai importante din Europa. În ciuda faptului că a avut o carieră de jucător absolut impresionantă. Iar titlurile obţinute în Liga 1 l-ar fi recomandat pentru ceva mai mult în carieră.

ADVERTISEMENT
Tags: