Fotbal intern

Dan Petrescu, detalii de ultimă oră. Când dă răspunsul la oferta de la Al Nasr. Exclusiv

12.11.2020 | 19:55
Dan Petrescu, detalii de ultimă oră. Când dă răspunsul la oferta de la Al Nasr. Exclusiv
Tehnicianul Dan Petrescu are pe masă o ofertă de la vicecampioana Arabiei Saudite, Al Nasr, iar FANATIK a aflat că a decis să amâne răspunsul pentru câteva zile deoarece dorește să mai pună la punct unele lucruri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Dan Petrescu are pe masă o ofertă de la vicecampioana Arabiei Saudite, Al Nasr, iar FANATIK a aflat că a decis să amâne răspunsul pentru câteva zile deoarece dorește să mai pună la punct unele lucruri.

După înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, ”Bursucul” și-a anunțat plecarea din Gruia, pentru ca înaintea meciului de pe Olimpico cu Roma să-și mai îndulcească discursul și a spus că își dorește să-și ducă la final mandatul care expiră în vara lui 2022.

La scurt timp după această schismă, FANATIK a scris în exclusivitate de faptul că Al Nasr a intensificat tratativele pentru aducerea antrenorului de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Al Nasr așteaptă răspunsul lui Dan Petrescu la oferta făcută

Ultimele informații aflate de FANATIK sunt că Dan Petrescu nu s-a hotărât încă sută la sută dacă va plewca sau va rămâne în continuare la CFR Cluj și din această cauză nu a dat un răspuns ofertei arabilor de la Al Nasr.

Tehnicianul și-a luat câteva zile libere după victoria din campionat cu FC Argeș, iar joi s-a prezentat la antrenamentul campioanei României. Însă, nimeni nu știe ce se va întâmpla zilele următoare cu Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că acesta a amânat pentru câteva zile să le ofere un răspuns oficial arabilor. El va lua o decizie în weekend, după ce va mai avea o discuție cu oamenii din conducerea clubului CFR Cluj.

Șeicii de la Al Nasr Riad îi pregătesc lui Dan Petrescu un salariu anual de 2,5 milioane de euro, la care se adaugă plata clauzei de reziliere pentru ca CFR să-l lase să plece. Deși s-au vehiculat milioane de euro în ceea ce privește clauza, FANATIK a aflat că aceasta este de ”doar” 500.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Directorul departamentului de scouting al clubului din Gruia, Marius Bilașco, a dezvăluit că nu crede în posbilitatea ca antrenorul să plece. El a menționat faptul că a stat foarte mult timp de vorbă cu Petrescu în ultimele zile și nu i-a dat senzația că ar vrea să părăsească corabia.

Cu toate acestea, jurnaliștii italieni scriu că la CFR Cluj ar putea veni antrenor fostul selecționer al naționalei Italiei, Gian Piero Ventura (72 de ani). Asta în condițiile în care Dan Petrescu va pleca de la echipa din Gruia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri