Sport

Dan Petrescu, detalii despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga: ”Cu toții trebuie să ne rugăm”

Neluțu Varga a avut probleme medicale după eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj din Liga Campionilor, iar Dan Petrescu a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a patronului.
15.07.2022 | 23:50
Dan Petrescu detalii despre starea de sanatate a lui Nelutu Varga Cu totii trebuie sa ne rugam
Neluțu Varga a avut probleme medicale după eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj din Liga Campionilor, iar Dan Petrescu a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a patronului
ADVERTISEMENT

Președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit că omul de afaceri nu s-a simțit bine din punct de vedere medical după întâlnirea cu Pyunik Erevan.

Dan Petrescu a anunțat că starea de sănătate a lui Neluțu Varga este mai bună

În conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid București, din prima etapă din SuperLiga, antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a precizat că starea de sănătate a finanțatorului Neluțu Varga s-a îmbunătățit.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, au fost momente grele și pentru patronul echipei. Știu că e mai bine și în curând va fi lângă noi, sănătos. Cu toții trebuie să ne rugăm să fie cât mai repede, pentru că, fără patron, nu știu unde era acest club acum.

Cinci ani la rând a tot investit, echipa a câștigat. Cred că din cauza fotbalului e acolo unde este, pentru că își dorește foarte mult să câștige. Suntem alături de el. Din ce am înțeles, e mult mai bine”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Varga nu-l mai vrea pe Dan Petrescu

Din informaţiile FANATIK, Neluțu Varga vrea să dea afară și toată conducerea clubului. Pe lista neagră se regăsesc Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir. Singurul care ar putea să scape de epurare ar fi Cristi Balaj, care ocupă postul de preşedinte al campioanei României din sezonul trecut.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu are zilele numărate la CFR Cluj, chiar și după ce patronul Neluțu Varga a fost refuzat de Mirel Rădoi. Patronul este nemulțumit de startul ratat al ardelenilor, eliminați din Liga Campionilor și învinși în Supercupa României.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor criticilor, Dan Petrescu nu s-a gândit nicio secundă să își dea demisia de la campioana României după rușinea cu Pyunik Erevan. ”Bursucul” crede că CFR Cluj își va îndeplini toate obiectivele din acest sezon.

Scuffet, alegerea ardelenilor pentru postul de portar

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat reorganizarea echipei și a spus că în afară de un portar care va veni în perioada următoare la echipă, planurile au fost schimbate din cauza eliminării din preliminariile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Alegerea pentru postul de portar este italianul Simone Scuffet. În vârstă de 26 de ani, acesta este un produs al clubului Udinese și a apărat poarta friulanilor în 40 de meciuri în Serie A în perioada petrecută la echipă.

ADVERTISEMENT

Fost internațional U17, U18, U19 și U21, Simone Scuffet a fost văzut în anii trecuți ca urmașul natural al lui Gianluigi Buffon în naționala Italiei, însă acesta nu a reușit să facă pasul spre fotbalul de elită. El este liber de contract după ce a jucat un an în Cipru și are șanse mari să ajungă la CFR Cluj.