ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu, dezlănțuit înainte de meciul cu UTA: „Bătaie de joc! E miracol dacă batem”

Autor: Cristi Maciuca | 20.11.2020 | 20:53
Dan Petrescu, dezlănțuit înainte de meciul cu UTA: „Bătaie de joc! E miracol dacă batem”
Dan Petrescu, dezlănțuit înainte de meciul cu UTA: „Bătaie de joc! E miracol dacă batem”, FOTO: sportpictures

Pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale nu i-a priit lui Dan Petrescu. Deși a promis că își va lua vacanță înainte de restartul Ligii 1, antrenorul lui CFR Cluj nu pare să se fi relaxat deloc.

ADVERTISEMENT

Petrescu are din nou motive de nemulțumire. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani se confruntă cu probleme de efectiv și consideră că ar fi un „miracol” dacă ardelenii ar câștiga meciul cu UTA din etapa a 11-a.

Doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai campioanei României, Omrani și Vinicius, sunt indisponibili din cauza unor accidentări.

Dan Petrescu a făcut show înainte de CFR Cluj – UTA Arad: „E inuman”

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj este pe locul 3 în Liga 1, cu 21 de puncte, trei mai puține decât FCSB și U Craiova.

ADVERTISEMENT

Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Speram să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt.

E o bătaie de joc să joci nouă meciuri într-o lună. Niciodată în istorie nu am întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supus CFR-ul.

“Suntem singura echipă”

În România, CFR e singura echipă cu nouă meciuri, nicio echipă nu are acest program. O luăm meci cu meci, dar mă îngrozesc când mă gândesc la nouă meciuri într-o lună.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru antrenor nu e bine să aibă nouă meciuri”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu UTA.

Înaintea de CFR Cluj – UTA, arădenii sunt pe locul 7, cu 14 puncte. „Vin neînvinși pe teren străin la meciul cu noi. Dacă reușim miracolul să-i batem, ar fi prima înfrângere a lor în deplasare”, a adăugat antrenorul campioanei.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Poli Iași din Cupa României a fost mutat la Cluj

Pentru CFR Cluj, meciul cu UTA este ultimul înainte de confruntarea cu AS Roma din Europa League. După ce vor primi vizita italienilor, ardelenii vor juca în 16-imile Cupei României, cu Poli Iași. Partida trebuia să se joace inițial în Copou, dar aceasta a fost mutată la Cluj.

„Poate e unul dintre puținele lucruri pozitive, la câte probleme avem. Meciul va fi greu, nu au acceptat să piardă meciul, au acceptat doar să vină aici. Cei de la Iași merită toată aprecierea, stima, respectul nostru, în ziua de azi nimeni nu ajută pe nimeni, mai ales în România”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!