Sport

Dan Petrescu, dezlănțuit la adresa arbitrilor după 1-0 cu Voluntari: „Nicio greșeală pro CFR Cluj. Alte echipe au multe”. Ce spune despre conflictele cu jucătorii

Dan Petrescu s-a apărat după informațiile apărute în presă și a explicat că nu are niciun conflict cu Ciobotariu sau Culio, iar aceste atacuri sunt menite să destabilizeze echipa.
31.10.2021 | 00:10
Dan Petrescu dezlantuit la adresa arbitrilor dupa 10 cu Voluntari Nicio greseala pro CFR Cluj Alte echipe au multe Ce spune despre conflictele cu jucatorii
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu compara meciul cu FC Voluntari cu o finală de Champions League, iar meciul a fost unul destul de echilibrat.

Billel Omrani i-a adus victoria mult sperată lui Dan Peetrescu după ce a marcat în minutul 90 și CFR Cluj menține o diferență confortabilă față de urmăritoarele Universitatea Craiova și FCSB.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu lămurește problemele interne ale lui CFR Cluj după victoria cu FC Voluntari: „Orice se întâmplă aici e doar de rău”

„Voluntari se va bate sigur la playoff. Nu întâmplător au câștigat atâtea meciuri. Stau foarte bine în teren și în apărare și au doi jucători buni pe atac. 18 șuturi noi și ei doar trei. E cel mai bun joc pe care l-am făcut acasă în acest campionat.

Nici nu puteam să fac schimbari pentru că toți jucătorii m-au mulțumit azi. Susic a centrat, Păun a dat pasa dacă era și Sacko acolo era perfect.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place când se joacă cu panică și cu stres și cum am gestionat după 1-0. Trebuia să închidem jocul. Ăsta e poate singurul lucru care m-a deranjat. Camora a scos de pe linia porții.

Voluntari joacă, nu se apară. Eu nu cred că au cedat. Cred că sistemul, plus Armaș, care a fost imperial și portarul lor cred că a fost la cel mai bun meci al lui la Voluntari. Mă bucur că am avut inspirația să îl mai las pe Billel în teren și ne-a răsplătit cu un gol extrem de important”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu acuză arbitrajul: „Hai să vedem ce se întâmplă pe alte stadioane. CFR-ul nu a avut nicio greșeală pro”

„Au încercat șuturi de la distanță. Îmi pare rău pentru Camora pentru că merita. A jucat foarte bine. Știm presa foarte bine. Orice articol care apare în ziua meciului pe mine mă motivează.

E normal când ești pe primul loc. Hai să vedem ce se întâmplă pe alte stadioane. CFR-ul nu a avut nicio greșeală pro, iar alte echipe au multe.

ADVERTISEMENT

Orice se întâmplă aici e doar de rău. Eu când aud că sunt certat cu Culio mă bufnește râsul. El e copilul meu. Îmi zice „tata”! Dacă ar fi CFR-ul pe locul șase, nu cred că ar apărea nimic. Cum să mă bat cu Culio?

Cu Ciobotariu am vorbit și i-am zis că nu face parte din lot ca să nu fie discuții. El a înțeles și a plecat la echipa a doua. Nu am nicio problemă cu Ciobotariu!

Roonie (n.r. – Runar Sigurjonsson) e accidentat. A făcut o tendinită și are nevoie de două-trei luni de pauză. Cum să îl bag dacă el nu e antrenat?”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport la finalul meciului cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT