ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu, discurs fulminant după ce a aflat adversara lui CFR Cuj în Europa League: „Preferam Tottenham! FC Botoşani poate să o elimine!“ A anunţat ce jucător pleacă

Autor: Andrei David | 01.09.2020 | 18:09
Dan Petrescu, discurs fulminant după ce a aflat adversara lui CFR Cuj în Europa League: „Preferam Tottenham! FC Botoşani poate să o elimine!“ A anunţat ce jucător pleacă
Dan Petrescu, pesimist după tragerea la sorţi din Europa League. FOTO: hepta.ro

CFR Cluj o va înfrunta pe Djurgarden, campioana Suediei, în turul al treilea al preliminariilor Europa League. Partida se va desfăşura în Scandinavia.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenor recunoscut pentru faptul că exagerează uneori valoarea adversarului, a oferit primele impresii după aflarea contracandidatei la play-off-ul Ligii Europa.

Tehnicianul clujenilor s-a plâns de faptul că va juca pe teren sintetic şi a cerut întăriri la echipă, pentru a putea face performanţă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: „Ei au mai multe şanse!“

„Am ştiut că voi pica împotriva celei mai grele echipe. Am avut FC Botoşani în Cupa României, apoi a fost Dinamo Zagreb în această vară. Nu-mi revin de la şoc. Preferam să joc cu Tottenham acasă. Aş face şi acum schimb cu FC Botoşani.

Credeam la grupele Ligii Campionilor, mai ales că a fost un singur meci cu Dinamo Zagreb. Eram favoriţi cu toţi. Jucăm în Suedia şi ei au mai multe şanse ca noi!“, a declarat Dan Petrescu la DigiSport Special.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: „E posibil să plece Omrani“

„Cum vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor? Am adus jucători gratis sau pe 100.000. Pe noi nu ne-a bătut nimeni pe teren. Am nevoie de jucători, vreau să ne întărim!

E posibil să plece Omrani. Din păcate pentru noi, n-avem niciun jucător transferat din ce am vrut eu. Iar Boli s-a înțeles deja cu Samsunspor. Ar fi o pierdere foarte mare, pentru că Boli a fost foarte important pentru echipa noastră. Eu am spus şi repet, mai am doi ani contract. Eu vreau performanţă şi să ajungem în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

Anul trecut eram bine pregătiţi fizic, acum nu am mai făcut nicio pregătire. Eu eram în spital şi campionatul a început imediat. Aveam nevoie de noroc. Cum să cazi cu echipa care a câştigat campionatul în Suedia şi mai jucăm şi pe sintetic“, a completat Petrescu.

Principala miză: banii

Antrenorul campioanei a subliniat faptul că pentru echipa sa este crucial să ajungă în grupele competiţiei, pentru a putea încasa o sumă cât mai mare din partea forului european: „E foarte important să ne calificăm, mai ales pentru bani“.

ADVERTISEMENT

„Bursucul“ este de părere că FC Botoşani nu este condamnată la eliminare în faţa echipei lui Mourinho. „Eu spun că FC Botoşani poate s-o elimine pe Tottenham, exact cum a făcut Astra cu West Ham“, a încheiat Petrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!