Fotbal intern

Dan Petrescu, discurs incendiar înainte de CFR – Gaz Metan: „Eu nu mai am somn noaptea! V-ați crezut campioni”. Exclusiv

13.07.2020 | 10:51
Dan Petrescu discurs incendiar inainte de CFR  Gaz Metan Eu nu mai am somn noaptea Vati crezut campioni Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj continuă lupta la titlu cu Universitatea Craiova și este obligată să câștige, după ce oltenii s-au impus pe teren propriu cu FCSB, 2-1.

FANATIK a aflat că Dan Petrescu a avut un discurs de-a dreptul incendiar în vestiarul echipei, chiar înainte de partida cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu este deloc mulțumit de felul în care au evoluat lucrurile la Cluj și le atrage atenția jucătorilor că locul doi nu se premiază.

Discursul incendiar al lui Dan Petrescu

Dan Petrescu și-a băgat elevii în ședință înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul campioanei României ținând un discurs incendiar pentru a-și motiva și capacita la maxim jucătorii.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai am somn noaptea, nu mai am poftă de mâncare! Voi la ce vă gândiți când puneți capul pe pernă? Vă dați seama în ce situație suntem?

V-ați crezut campioni, invincibili, dar să știți că locul doi nu se premiază. Vedeți că ne așteaptă un meci groaznic cu Mediaș”, a mai spus „bursucul”.

ADVERTISEMENT
  • 52 de ani a împlinit Dan Petrescu pe 22 decembrie

„Să nu vă culcați pe ureche!”

Dan Petrescu le-a atras atenția jucătorilor că partida cu Gaz Metan Mediaș nu va fi ușoară, chiar dacă ardelenii au mai multe probleme de lot. Sergiu Buș și Marius Constantin nu vor juca din cauza suspendării de la meciul cu Craiova.

Formația lui Dușan Uhrin va avea doar 14 jucători experimentați în lot, la care se vor adăuga juniorii Avram, Nicula și Dogaru.

ADVERTISEMENT

„Să nu vă culcați pe ureche că le-au plecat jucătorii sau că nu joacă Buș și Constantin. Au jucători care sigur ne pun probleme, ne vor alerga, mare atenție!”, este avertismentul lui Dan Petrescu pentru jucătorii Craiovei.

Meciurile CFR-ului cu Gaz Metan Mediaș în actualul sezon (2019/2020):

  • CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 3-0 (29.09.2019)
  • Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0 (08.02.2020)
  • Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0 (09.03.2020)
  • CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 6-1 ( meci amical – 08.06.2020)
ADVERTISEMENT