Fotbal intern

Dan Petrescu, discurs mormântal înainte de FC Argeș – CFR Cluj: „Am stat prin spitale, prin avioane…”

07.11.2020 | 15:35
Dan Petrescu discurs mormantal inainte de FC Arges  CFR Cluj Am stat prin spitale prin avioane
ADVERTISEMENT

Sunt zile tulburi la campioana CFR Cluj, iar antrenorul Dan Petrescu nu își mai vede favorită echipa în absolut niciun meci. Chiar și nou-promovata FC Argeș are prima șansă în fața ardelenilor, în opinia „Bursucului”. 

După înfrângerea umilitoare de pe Stadio Olimpico, 0-5 cu AS Roma, la CFR Cluj sunt tensiuni interne tot mai puternice, iar FANATIK a aflat că antrenorul clujenilor este foarte aproape să plece la Al Nasr Riad.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști înaintea meciului din Liga 1 cu FC Argeș, iar tehnicianul și-a păstrat deja obișnuitul pesimism.

Dan Petrescu, fără speranțe și înaintea meciului FC Argeș – CFR Cluj: „Pornim din nou cu șansa a doua”

În etapa a zecea a Ligii 1, CFR Cluj se va deplasa la Pitești, pentru a juca împotriva lui FC Argeș. Nou-promovata se află în revenire de formă, după ce l-a dat afară pe Ionuț Badea. Cu Ionuț Moșteanu pe bancă, legendarul club din Trivale a reușit să lege două victorii consecutive pe teren propriu și să ajungă la trei partide fără eșec.

ADVERTISEMENT

Pentru ardelenii lui Dan Petrescu, ultimele săptămâni nu au fost deloc liniștite. Ei au pierdut în ultima etapă, scor 1-2, meciul disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Clujenii sunt la 6 puncte de primul loc, însă cu o victorie la Pitești ar putea să se apropie la doar trei lungimi.

„E greu să fac jucătorii să își revină și din punct de vedere fizic, și mental. Avem un meci în care cred că pornim din nou cu șansa a doua, cum am zis și înainte de Roma. Echipa este foarte obosită, sunt prea multe meciuri, prea multe probleme de lot și se vede asta pe teren.

ADVERTISEMENT

FC Argeș a câștigat ultimele două meciuri acasă, cu noul antrenor, sunt pe val. Au jucat ultimul meci acum 12 zile, s-au pregătit, s-au odihnit, noi am stat prin spitale, prin avioane, pe teren, greu să formăm o echipă. Dar vom încerca să scoatem maximum din acest meci. Ben Youssef nu va intra cu FC Argeș”, a prefațat Dan Petrescu duelul din Trivale pentru pagina de Facebook a clubului său.

Ce se întâmplă după meciul cu FC Argeș : „Nu vor avea zile libere”

Din păcate pentru mulți dintre jucătorii ardeleni, mult așteptata odihnă nu va veni nici după duelul FC Argeș – CFR Cluj. Dan Petrescu a anunțat că cei mai mulți dintre fotbaliștii săi nu vor avea timp să se relaxeze, însă este de părere că nu odihna este soluția pentru problemele campioanei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tehnicianul s-a plâns de programul extrem de aglomerat și a dat vina și pe lipsa unei perioade de pregătire înainte de startul sezonului.

„Toți au nevoie de zile libere, dar sunt jucători care vor pleca la naționale și nu vor avea zile libere. Totuși, nu cred că zilele libere sunt soluția la noi. Sunt multe probleme fizice pentru că nu am avut timp să facem o pregătire și au fost prea multe meciuri.

Suntem singura echipă din România care a jucat atât de multe meciuri și asta se vede. Avem și un lot cu o vârstă înaintată, iar asta se vede și se simte. Nu vreau să comentez ce se întâmplă la echipele naționale, sunt acolo atrenorii care decid”, a mai spus Petrescu.

Duelul FC Argeș – CFR Cluj va avea loc duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 18:00 și se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești.

ADVERTISEMENT
Tags: