Petrescu, distrus: “Îmbătrâneşte ciudat! Să fie operat comportamental”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/04/2018, 11:37
Petrescu, distrus: “Îmbătrâneşte ciudat! Să fie operat comportamental”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cornel Dinu a comentat reacţia lui Dan Petrescu de după remiza cu Astra Giurgiu şi spune că nu are nimic în comun cu realitatea. “Avem 11 victorii şi 4 egaluri pe teren propriu. Nici Real Madrid nu are asemenea peformanţe acasă”, a spus “Bursucul”, iar Dinu l-a criticat în termeni duri:

“Nu mă surprinde declaraţia cu această emfază fără niciun fel de acoperire logică a lui Dan Petrescu. Nici Real Madrid, nici Juventus nu au avut rezultatele pe care le-au avut ei. Păi cu cine joacă Real Madrid, cu cine joacă Juventus? Deci el vinde pe unde nişte gogoşi care nu au nimic în comun cu realitatea!

“Se comportă total anormal”

Era un băiat la locul lui şi se pare că îmbătrâneşte un pic mai ciudat! A avut şi o reacţie nepermisă total în prima repriză, s-a repezit spre bietul Radu Petrescu… Radu s-a comportant mai mult decât normal fiind operat pe creier, iar Dan Petrescu dă dovadă că se comportantă total anormal, poate fiind nevoie să fie operat comportamental. Pentru că pe creier nu îi dorim nimănui”, a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Închide ×