Fotbal intern

Dan Petrescu, după eșecul cu Viitorul: ”Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR” + ”Dacă nu jucam în Europa aveam 6 puncte avans”

06.10.2019 | 23:53
Dan Petrescu dupa esecul cu Viitorul Prima repriza a fost cea mai proasta de cand sunt eu la CFR  Daca nu jucam in Europa aveam 6 puncte avans
ADVERTISEMENT

Derby-ul de clasament al rundei a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, Viitorul – CFR Cluj, a reprezentat o dispută extrem de spectaculoasă între echipele antrenate de doi componenți ai Generației de Aur, Gică Hagi și Dan Petrescu. În final, câștig de cauză a avut ”Regele”, echipa sa impunându-se cu scorul de 3-1.

Dan Petrescu, după eșecul cu Viitorul: ”Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR”

După eșecul cu Viitorul, scor 1-3, Dan Petrescu a declarat că echipa sa făcut cea mai slabă primă repriză de când acesta se află la Cluj: ”Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR Cluj. Am schimbat toată echipa și s-a văzut că nu a funcționat. Am stat tot prin aeroporturi în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Am luat goluri prea ușoare astăzi. Am avut și noi ocazii să facem 2-1. Portarul lor, Căbuz, a fost cel mai bun de pe teren. Ei nu au contat a doua repriză. Doar la acel gol. Noi am atacat, am ratat, dar nu am marcat. Nu e ușor să stai numai în avioane și pe drumuri să pregătești un meci. Am avut doar un antrenament, ieri. Dar așa e când noi ne dăm gol. Mingea aia nu se ducea nicăieri. Apoi a fost al doilea gol, de la peste 35 de metri.” a spus antrenorul campioanei.

Dan Petrescu a comentat și zvonurile privind interesul echipelor din Rusia pentru el: ”Numele meu a fost și va fi pus la alte echipe. După asemenea eșec nu am putere să vorbesc de așa ceva. Mă bucur că se vorbește de mine.”

ADVERTISEMENT
Dan Petrescu, supărat la finalul partidei Sepsi OSK - CFR Cluj. Antrenorului i s-a făcutDan Petrescu crede că CFR defila în campionat dacă nu juca în Europa rău la hotel înaintea meciului cu Celtic Glasgow. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu crede că CFR defila în campionat dacă nu juca în Europa

Dan Petrescu crede că CFR defila în campionat dacă nu juca în Europa

Antrenorul campioanei e de părere că, fără oboseala din cupele europene, echipa sa era lider detașat în Casa Pariurilor Liga 1: ”Dacă nu jucam în Europa, sigur aveam vreo șase puncte în plus. Echipa e pe primul loc. Jucăm bine. Am jucat azi cu o rivală la titlul. Va fi o luptă cu multe rivale la campionat. Viitorul, Craiova, Steaua își va reveni.”

  • CFR Cluj și Viitorul se află la egalitate de puncte, 24, pe locul 1 în Casa Pariurilor Liga 1
Tags: