Fotbal intern

Dan Petrescu e gata să își împlinească visul de a antrena în Anglia: Huddersfield îi face ofertă!

Autor: Marian Popovici | 21.08.2019 | 12:34
Dan Petrescu e gata să își împlinească visul de a antrena în Anglia: Huddersfield îi face ofertă!
Dan Petrescu e gata să își împlinească visul de a antrena în Anglia Huddersfield îi face ofertă!

Dan Petrescu este unul dintre antrenorii în vogă în acest debut de sezon. Tehnicianul lui CFR Cluj a impresionat Europa cu parcursul echipei în preliminariile Champions League și ofertele curg pentru “Bursuc”. Iar englezii scriu că SuperDan este aproape să își împlinească visul de a antrena în Anglia, el fiind dorit de Huddersfield. 

Dan Petrescu, ofertă de la Huddersfield! Anunțul a fost făcut de Sky Sports

Echipa a retrogradat la finalul stagiunii trecute din Premier League și caută un nou antrenor care să poată duce din nou echipa în elita fotbalului britanic. Sky Sports scrie că oficialii lui Huddersfield îl vor pe Dan Petrescu în locul lui Jan Siewert, cel care a fost dat afară după ce a câștigat doar unul din ultimele 20 de meciuri.

Pe lista scurtă, alături de Dan Petrescu mai apar numele lui Gary Rowett și John Eustace. Englezii scriu că cei de la Huddersfield ar putea amâna numirea unui nou antrenor până la pauza internațională, de la începutul lunii septembrie. Obiectivul echipei este revenirea în Premier League.

Dan Petrescu a scris istorie la Chelsea ca jucător și visul său este acela de a antrena în Premier League. SuperDan ar putea să își realizeze acest vis la Huddersfield, însă rămâne de văzut în ce condiții ar putea pleca antrenorul de la CFR Cluj.

Așa cum FANATIK a anunțat, Dan Petrescu are o clauză astronomică, în cazul în care va rupe unilateral contractul cu cei de la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga a fixat o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, astfel încât o rezilierere unilaterală este, practic, imposibilă. În cazul în care Dan Petrescu vrea să plece, ar fi nevoit să îl înduplece pe Neluțu Varga să îl lase liber, fără pretenții financiare.

Dan Petrescu e gata să își împlinească visul de a antrena în Anglia Huddersfield îi face ofertă!
Dan Petrescu e gata să își împlinească visul de a antrena în Anglia Huddersfield îi face ofertă!

Însă, Dan Petrescu a bifat un bonus important în acest debut de sezon la CFR Cluj. “Bursucul” și-a asigurat deja 1 milion de euro pentru calificarea în Europa League, iar dacă echipa va merge în UEFA Champions League, bonusul va crește la 2 milioane de euro.

Huddersfield a început slab sezonul în Championship. Echipa venită din Premier League a obținut doar un punct după primele trei etape și oficialii echipei speră să rezolve cât mai repede criza de pe banca tehnică.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!