"Bursucul" e un car de nervi. Atac la LPF. "Mi se pare penibil!"

Dan Petrescu, LPF, Liga 1 Betano, CFR Cluj

CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 52 de puncte, dar Dan Petrescu este nemulţumit de schimbarea impusă de LPF.

CFR Cluj are 52 de puncte înainte cu trei etape de finalul sezonului regulat, dar Dan Petrescu nu este de acord cu sistemul competiţional din Liga 1 Betano. "Bursucul" a discutat cu prietenii Gustavo Poyet şi Gianfranco Zola despre înjumătăţirea punctelor din campionatul românesc.

Mai mult, Dan Petrescu susţine că Gheorghe Hagi, patronul şi antrenorul de la Viitorul Constanţa, nu este de acord nici el cu înjumătăţirea punctelor la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano.

Nemulţumirea lui Dan Petrescu

"În playoff o să fie 10 finale. Toată lumea o să joace 10 finale. Încă nu înţeleg acest criteriu: termini la 17 puncte de locul 6, după care ei sunt lângă mine. Ne rupem picioarele ca să ajungem unde a, ajuns şi apoi ne ia jumătate din puncte.

Şi Hagi zice la fel, şi eu zic la fel. Nu înţeleg nimic! Noi vorbim, noi auzim. Mi se pare penibil. Când le-am zis prietenilor mei, lui Gustavo Poyet, lui Zola (n.r. foşti colegi la Chelsea), râdeau, că nu înţelegeau. Cum să vă ia punctele? Păi, ne iau punctele", a spus Dan Petrescu, conform TV Telekom Sport.