Sport

Dan Petrescu, ultimele detalii despre preluarea echipei naționale: „Mă țin de cuvânt”. Ce spune de reprimirea în lot a lui Alibec

Dan Petrescu a vorbit despre oferta primită de la FRF și a explicat că nu a vorbit încă cu patronul Neluțu Varga, în timp ce Denis Alibec a fost iertat după ce i-a cerut scuze antrenorului.
04.12.2021 | 18:32
Dan Petrescu ultimele detalii despre preluarea echipei nationale Ma tin de cuvant Ce spune de reprimirea in lot a lui Alibec
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit să câștige cu 1-0 în deplasare cu Chindia Târgoviște iar ardelenii continuă marșul spre al cincilea titlul consecutiv din Casa Pariurilor Liga 1.

Denis Alibec a fost reprimit la echipă de Dan Petrescu, însă nu a fost nici măcar pe banca de rezerve la meciul cu echipa lui Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu explică de ce l-a iertat pe Denis Alibesc: „Și-a cerut scuze pentru ce a făcut”

Antrenorul lui CFR Cluj a explicat de ce l-a reprimit  pe atacant la echipă și a declarat că îl va folosi și în meciuri dacă va demonstra că merită.

„Am primit un mesaj de la Alibec, și-a cerut scuze pentru ce a făcut. I-am zis că pentru mine s-a încheiat, a luat cartonaș galben, iar când va primi cartonaș roșu va fi eliminat.

ADVERTISEMENT

Luni se prezintă la antrenament și dacă va avea o atitudine bună va juca. Dacă nu, va sta pe bancă sau deloc. Depinde de el, nu depinde de mine”.

Dan Petrescu: „Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta de la FRF”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu ar putea prelua echipa națională a României, în timp ce Adrian Mutu ar urma să devină antrenorul clujenilor, fiind foarte apreciat de Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Însă „Bursucul” spune că nu a vorbit încă nimic cu patronul echipei despre plecarea sa: „Lumea zice ce vrea, e democrație. Respect orice declarație. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declarații. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă țin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci.

Mai avem trei meciuri în campionat și unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoașteți, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj”, a spus antrenorul CFR-ului pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu laudă Chindia Târgoviște și pe golgheterul Billel Omrani

Dan Petrescu s-a arătat impresionat de Chindia Târgoviște, mai ales că nicio echipă din campionat nu a reușit să le marcheze mai mult de un gol: „V-am spus că s-ar putea să nu fie goluri și că echipa care va marca va și câștiga. Rapidul e singura echipă care a reușit să marcheze două goluri Chindiei când erau în opt. Mi-a părut rău că nu am intrat cu 2-0, 3-0 la pauză. În repriza a doua au echilibrat jocul.

Echipa noastră a făcut multe absențe, nu am făcut decât patru schimbări. Sunt jucători care au jucat multe meciuri și s-a simțit asta. Am reușit încă o dată să nu luăm gol și să câștigăm”.

Billel Omrani a marcat încă o dată golul victoriei, la fel ca în meciul cu FC Voluntari, iar Dan Petrescu se bucură că atacantul francez e într-o formă bună și a ajuns la cinci goluri în campionat: „Omrani nu e constant e imprevizibil, acum joacă bine și mă bucur că a marcat. Au fost ceva probleme înainte de meci și mă bucur că am reușit să îl fac să joace. E un gol foarte important pentru CFR Cluj”.

„E un teren pe care foarte puține echipe au șanse, pentru că Chindia Târgoviște joacă cu 110% din capacitate, mai ales când joacă cu CFR Cluj.

Cum să ne ia golurile? Să ne înjumătățească punctele? Asta e crimă! Cât sunt eu la CFR voi contesta acest lucru”, Dan Petrescu, la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT