Sport

Dan Petrescu mai dă afară doi jucători de națională de la CFR Cluj. Îi vrea Rapidul lui Adi Mutu! Update Exclusiv

Dan Petrescu face curăţenie la CFR Cluj! "Bursucul" vrea să scape de Florin Ştefan şi Valentin Costache, internaţionali de tineret. Cei doi vor pleca, de ei interesându-se deja Rapidul antrenat de Adi Mutu.
12.06.2022 | 13:28
Dan Petrescu mai da afara doi jucatori de nationala de la CFR Cluj Ii vrea Rapidul lui Adi Mutu Update Exclusiv
Dan Petrescu dă afară doi jucători. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-06-2022
10:56

Rapid îi dorește pe Costache și Florin Ștefan!

Încep să apară soluții pentru Florin Ștefan și Vali Costache, care nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu.

Ambii sunt pe lista de transferuri a lui Adi Mutu la Rapid, anunță Digisport. Giuleștenii tocmai au anunțat despărțirea de 8 jucători și vor urma achizițiile. Mutu îi dorește și pe Costache, și pe Ștefan, prioritate având fostul dinamovist. Mutu a lucrat cu Costache și la Dinamo, dar și la naționala de tineret, unde Vali era titular cu Adi selecționer!

CFR Cluj așteaptă acum ofertele oficiale ale Rapidului pentru cele două ținte din lotul „Bursucului”.

13-06-2022
10:49

CFR Cluj s-a reunit pentru pregătirea noului sezon. Este o perioadă crucială pentru campioana României, a cărei mare miză este calificarea în grupele UEFA Champions League sau Europa League.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj! Valentin Costache şi Florin Ştefan sunt out!

Campioana se mişcă pe piaţa de mercato, iar Dan Petrescu face curăţenie în lotul numeros al CFR-ului. Din informaţiile FANATIK, antrenorul i-a anunţat pe Valentin Costache şi Florin Ştefan că nu mai intră în vederile lui.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foşti internaţionali de tineret şi consideraţi jucători de mare perspectivă, nu cu mult timp în urmă. Florin Ştefan a debutat şi în naţionala mare şi a fost considerat urmaşul lui Răzvan Raţ pe postul de fundaş stânga al echipei naţionale.

Florin Ştefan, fundaşul lui CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
Florin Ştefan, fundaşul lui CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu

Ardelenii au plătit 700.000 de euro pe Costache

Florin Ştefan a semnat din postură de jucător liber de contract cu CFR Cluj în vara anului trecut după ce i-a expirat înţelegerea cu Sepsi Sf. Gheorghe. Fundaşul a prins doar 8 meciuri în precedenta ediţie din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Valentin Costache a fost transferat de CFR Cluj de la Dinamo pentru 700.000 de euro în 2018. Atacantul a pus umărul la câştigarea a patru titluri cu CFR Cluj, însă din sezonul viitor nu mai intră în planurile “Bursucului”.

Valentin Costache. Sursa: sportpictures.eu
Valentin Costache. Sursa: sportpictures.eu

Florin Ştefan, discuţii în Ungaria

Cei de la CFR Cluj nu vor să ia în calcul împrumuturile fotbaliştilor şi speră să poată obţine o sumă de bani pentru transfer. Din informaţiile FANATIK, pentru Florin Ştefan există discuţii și din Ungaria, însă pentru Valentin Costache nu a venit nicio ofertă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul le-a transmis celor doi că nu mai au nicio şansă să evolueze în sezonul viitor, mai ales că niciunul dintre ei nu mai este eligibil pentru regula U-21. Pe postul lui Florin Ştefan titular este Mario Camora.

Opt jucători au plecat de la CFR Cluj în această vară

Mai mult, CFR Cluj a anunţat transferul lui Karlo Bručić de la FC Koper, tot pentru postul de fundaş stânga. Astfel, Florin Ştefan ar fi fost a treia variantă pe post la CFR Cluj şi nu ar fi prins minute.

ADVERTISEMENT

Până acum, au plecat opt jucători de la CFR Cluj în această vară: Otto Hindrich (Kisvarda), Runar Mar Sigurjonsson (liber), Rareş Ispas (Sepsi), Daniel Paraschiv (Hermannstadt), Billel Omrani (liber), Mateo Susic (liber) şi Kristian Dimitrov, respectiv Cristi Neguţ care se vor întoarce la Hajduk Split şi Chindia Târgovişte după ce le-au expirat împrumuturile.

  • 26 de ani are Florin Ştefan
  • 900.000 de euro este cota lui Valentin Costache
ADVERTISEMENT