Sport

Dan Petrescu, făcut praf de Gabi Balint: „Cum să înjuri echipa care te-a crescut? Nu ai scuze!” Reacția nebună a lui Becali

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului având scandări cu înjurături la adresa Stelei (FCSB) după câștigarea campionatului.
17.05.2022 | 21:03
Dan Petrescu facut praf de Gabi Balint Cum sa injuri echipa care tea crescut Nu ai scuze Reactia nebuna a lui Becali
Dan Petrescu, făcut praf de Gabi Balint. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT
17-05-2022
20:32

Gigi Becali, reacție amuzantă după ce Petrescu a înjurat Steaua!

Gigi Becali a comentat și el imaginile în care Dan Petrescu proferează injurii după ce a luat titlul cu CFR Cluj. Patronul celor de la FCSB s-a amuzat, după ce mai devreme Balint îl desființase pe fostul său coleg.

Ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei! Au zis Steaua, iar dacă instanța a decis că Steaua e a lui Balint, atunci pe echipa lui au înjurat-o”, a spus Becali la Digisport.

Gabi Balint consideră că antrenorul CFR-ului nu are nicio scuză pentru comportamentul său, ținând cont și de faptul că „Bursucul” a fost crescut de Steaua.

Dan Petrescu, făcut praf de Gabi Balint

Dan Petrescu a fost făcut de Gabi Balint după scandările cu înjurături la adresa Stelei/FCSB-ului după câștigarea campionatului: „Eu nu am am auzit, până acum, pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. A, n-am fost de acord cu un anumit joc sau altul, sau cu tactica, sau că echipa este în scădere. Dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte, să-l vorbească urât.

ADVERTISEMENT

El este ca bolnavul, ăla, închipuit. Tot timpul se plânge și nu înțeleg de ce, că este unul dintre cel mai antrenori din România.

Are atâtea campionate câștigate, a demonstrat, toată lumea l-a recomandat la națională. Este ca o bocitoare, plânge tot timpul că are cineva ceva cu el și el câștigă. Probabil că este stilul lui și trebuie să-l înțelegem.

ADVERTISEMENT

Eu chiar mă gândeam ca FCSB să facă un gest frumos pentru CFR Cluj și să facă un culoar echipei campioane, cum se face în Spania.

Așa se procedează în țările civilizate, dar ce am văzut la petrecerea aia și ce s-a cântat acolo… nu am cuvinte să spun ce ar merita aceia care au cântat așa ceva, nu numai Dan Petrescu”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, a fost un moment în care mi-aș fi dorit să se întâmple orice, numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. Oricât de beat ai fi, știu că el nu bea, dar oricât de beat de fericire ai fi, nu ai cum să faci așa ceva.

Crede-mă, sunt foarte decepționat, nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere, ar fi suficiente. În rest, jos pălăria, e un antrenor de la care ai de învățat”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cu atitudinea asta nu poți ajunge la o echipă mare!”

Gabi Balint a continuat și a spus că Dan Petrescu nu poate ajunge la o echipă bună din Europa cu un astfel de comportametn: „Dar atitudinea asta… cu atitudinea asta nu poți să ajungi la o echipă mare.

Ajungi pe-aici prin România, prin Turcia, printr-o țară arabă, prin China. Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola sau Klopp să scandeze astfel de inepții și tâmpenii împotriva unei echipe…

Mai ales echipa care te-a crescut. să le faci nu știu ce familiilor celor mai mulți suporteri din țara asta. Nu știu, mă opresc, că m-am enervat”.

„Ce scuze? La noi înjurăturile sunt ca bună ziua, sunt și când ești supărat și când te bucuri”, a mai spus Gabi Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,30 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT