Sport

Dan Petrescu, bucuros după Farul – CFR Cluj 0-2: „E o victorie norocoasă! Ne-au prins obosiți, dar tot am câștigat”

Dan Petrescu a fost bucuros la finalul confruntării dintre Farul Constanța și CFR Cluj, partidă încheiată cu victoria campioanei României, scor 2-0.
16.12.2021 | 22:51
Dan Petrescu bucuros dupa Farul  CFR Cluj 02 E o victorie norocoasa Neau prins obositi dar tot am castigat
Dan Petrescu, bucuros după Farul - CFR Cluj 0-2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul CFR-ului este mulțumit de victorie, dar atrage din nou atenția în privința programului încărcat pe care echipa sa l-a avut și speră să aibă parte de programări mai bune ale duelurilor.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 37 prin golul lui Valentin Costache, în timp ce Alex Chipciu a marcat în minutul 90, stabilind scorul final al meciului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, bucuros după Farul – CFR Cluj 0-2

Dan Petrescu a fost bucuros după Farul Constanța-CFR Cluj, scor 0-2 și i-a felicitat pe jucători pentru efortul depus: „Meciul ăsta a fost cel mai greu dintre toate, am întâlnit cel mai puternic adversar.

Meritau să înscrie în prima repriză, în a doua repriză ne-au dominat total și cred că trebuie să ai și noroc, sunt realist. Dacă vii aici și nu ai noroc, nu ai nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Totuși, echipa e foarte obosită și am reușit să scoatem un rezultat foarte bun astăzi. Camora și Manea știu că trebuie să scoată mingi de pe linia porții când se întâmplă astfel de faze”.

„E o victorie surprinzătoare, nu mă așteptam la o victorie, a fost greu. Orice jucător care e român și joacă la CFR Cluj poate să joace la echipa națională, dar la Costache nu trebuie să ne grăbim, să nu vorbim deja de echipa națională, că poate nu mai joacă.

ADVERTISEMENT

Alibec a jucat foarte bine, a jucat pentru echipă și m-a mulțumit mult. Poate nu a avut un meci cu multe reușite, dar a jucat cu o mentalitate de campion și asta îl va ajuta și îl poate ajuta și la națională”, a mai spus Dan Petrescu la finalul meciului.

La CFR Cluj a fost titular și Denis Alibec, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, jucător care a mai primit o șansă din partea lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu fie FC Argeș adversarul care să ne încurce!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre următorul meci al CFR-ului, care va juca pe teren propriu duminică, 19 decembrie, împotriva lui FC Argeș:

„Eu sper să nu fie FC Argeș adversarul care să ne încurce, știu că ei vor veni să facă meciul anului”.

La final, Dan Petrescu a fost întrebat din nou de preluarea echipei naționale, dar antrenorul s-a ferit să dea un răspuns, fiind concentrat pe ultimul meci oficial al anului pentru clujeni:

„Finlanda e bună, dacă Susic e din Bosnia și Bosnia e bună și Muntenegru. Nu pot să spun nimic mai mult despre națională, vorbim mai multe pe 20”.

ADVERTISEMENT