Sport

Dan Petrescu, furios după FCSB – CFR Cluj 3-3: „Dacă vom continua așa, pierdem titlul”. Ce jucător l-a nemulțumit

FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. La finalul meciului, Dan Petrescu, antrenorul oaspeților, s-a declarat dezamăgit de evoluția lui Mike Cestor.
23.01.2022 | 22:49
Dan Petrescu furios dupa FCSB  CFR Cluj 33 Daca vom continua asa pierdem titlul Ce jucator la nemultumit
FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. La finalul meciului, Dan Petrescu, antrenorul oaspeților, s-a declarat dezamăgit de evoluția lui Mike Cestor
ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, au marcat Octavian Popescu, Valentin Gheorghe și Iulian Cristea. În timp ce reușitele oaspeților au fost semnate de Gabriel Debeljuh (două goluri) și Alexandru Chipciu.

Dan Petrescu, furios după FCSB – CFR Cluj 3-3

Dan Petrescu și-a „urecheat” jucătorii, la finalul meciului cu FCSB, și le-a atras atenția la faptul că, dacă vor continua să comită greșeli în defensivă, nu vor câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” l-a criticat, în mod special, pe Mike Cestor, care a greșit la golul egalizator marcat de Iulian Cristea.

„E prima oară în cinci ani când suntem egalați așa. Fac două schimbări înainte de gol și fundașul care intră nu sare. Regret că am făcut acea schimbare și sunt supărat pe toți. Și pe mine.

ADVERTISEMENT

Victoria era senzațională. Nu ai voie să iei gol la ultima fază. Să dai trei goluri la FCSB acasă și să nu câștigi nu e normal. Dacă vom continua așa, nu vom câștiga titlul.

FCSB are calitate de la mijloc în sus, poate bate pe oricine. Ei au un campionat excelent până acum. Debeljuh a avut problema aia la început, dar acum se pregătește excelent, dă goluri. Greu să găsești un asemenea atacant.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu am câștigat. Nu știu dacă a greșit Hindrich, nu cred. Și oricum, nu putem să dăm vina pe el. E un portar foarte bun.

Noi mai avem meciuri foarte grele în comparație cu ei, era importantă această victorie. În prima repriză am jucat bine, în a doua am cedat prea mult teren”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 58 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Trupa lui Dan Petrescu o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani, în următoarea etapă din campionat. Meciul este programat luni, 31 ianuarie, la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: