Dan Petrescu i-a făcut praf pe jucătorii naţionalei: „Nu mă aștept să batem pe cineva”

Rareș Mușătoiu   
în Echipa nationala
16/10/2020, 19:39
Dan Petrescu i-a făcut praf pe jucătorii naţionalei: „Nu mă aștept să batem pe cineva”
Dan Petrescu i-a făcut praf pe jucătorii naţionalei: „Nu mă aștept să batem pe cineva” (sursă foto: sportpictures.eu)

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a avut o declarație despre naționala României condusă de Mirel Rădoi. Petrescu este resemnat în privința posibilităților selecționatei noastre, spunând că nu se așteaptă să adunăm multe victorii în viitorul apropiat.

Antrenorul campioanei en-titre este total dezamăgit de prestația naționalei și consideră că la nivel sportiv am ajuns extrem de jos.

În timpul unei conferințe de presă, Dan Petrescu a susținut că nu suntem într-un moment în care România progresează și că ne vom alătura unora dintre cele mai slabe naționale dacă vom continua să mergem pe această cale.

Dan Petrescu despre naționala României: Nu mă aștept să batem pe cineva

„Dacă generaţia mea pierdea trei meciuri la rând, nu ştiu ce se întâmpla. Pentru că noi ne calificăm la Mondiale de pe primul loc, la Europene de pe primul loc şi am tot fost criticaţi. Acum am ajuns departe de adevăr, cred că sportiv vom fi în urna cu Luxemburg şi cu Liechtenstein dacă mergem pe această pantă”, a declarat Petrescu.

Antrenorul de la CFR Cluj consideră că ne mințim în legătură cu parcursul pozitiv pe care îl au tricolorii.

„În loc să mergem în sus, mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne minţim, clar rezultatele spun că noi nu suntem bine la echipa naţională.În schimb, la echipele de tineret eu spun că arătăm foarte bine.

Şi e posibil ca în viitorul apropiat să formăm o echipă bună şi la naţionala de seniori. Dar în momentul de faţă numai echipa de tineret face faţă la cerinţele pe care le au suporterii, specialiştii din fotbal, dar la echipa mare din păcate rezultatele nu sunt de partea noastră”, a adăugat Dan Petrescu.

„Burscul” nu este însă surprins de prestațiile slabe ale României

„Nu sunt surprins, pentru că nu mă aşteptam nici eu să batem pe cineva, dar mă aşteptam la o altă atitudine la meciul cu Islanda. Pentru mine ăla era meciul, cele cu Norvegia şi Austria erau importante, dar nu atât de importante.

După ce am pierdut cu Islanda şi cu Norvegia, cred că atunci au venit criticile corecte şi am abordat meciul cu Austria aşa cum trebuie”, a mai subliniat Dan Petrescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,52 este cota pentru ”1x” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

Închide ×