Fotbal intern

Dan Petrescu i-a găsit un rival pe măsură lui Arlauskis! Clujenii sunt aproape să-l aducă pe Grzegorz Sandomierski, portar cu trei selecții în național Poloniei

30.01.2020 | 20:44
Dan Petrescu ia gasit un rival pe masura lui Arlauskis Clujenii sunt aproape sal aduca pe Grzegorz Sandomierski portar cu trei selectii in national Poloniei
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se ține de cuvânt și este aproape să-l aducă pe Grzegorz Sandomierski, un portar cu trei selecții în naționala Poloniei, conform gsp.ro.

Dan Petrescu vrea să aducă un portar cu trei selecții în naționala Poloniei

Dan Petrescu vrea să îl aducă pe Grzegorz Sandomierski, un portar cu trei selecții în naționala Poloniei, pentru a-i face concurență lui Giedrius Arlauskis, titularul din poarta campioanei României.

ADVERTISEMENT

Grzegorz Sandomierski este un portar care a trecut de-a lungul anilor pe la mai multe formații, printre care și: Genk, Blackburn și Dinamo Zagreb, iar în prezent evoluează pentru Jagellonia, formație din prima ligă poloneză.

  • 30 de ani a împlini Grzegorz Sandomierski pe 5 septembrie
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Grzegorz Sandomierski, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Căutăm un portar!”

Dan Petrescu a mărturisit că este în căutarea unui nou portar, pentru a crea concurență lui Arlauskis: E clar că Arlauskis e numărul 1, sigur căutăm un portar acum, pentru că trebuie să aibă Arlauskis concurenţă”

„Suntem în căutări dar cei doi copii pe care îi avem cu noi sunt băieţi de viitor şi trebuie ţinuţi lângă echipă”, a mai spus tehnicianul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Portarul lituanian a jucat 31 de partide pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu a mai vorbit și despre partida cu Sevilla din „16-imile” Europa League, glumind puțin pe seama tacticii pe care o va aborda împotriva andaluzilor: Sevilla e în formă, parcă era 2-0 când am plecat, nu ştiu ce a făcut azi, cred că a bătut. Sevilla e în formă, e pe locul 3 în Spania şi vedem dacă vor fi suficiente cele 3 meciuri pe care le avem până atunci.

ADVERTISEMENT

Pentru noi prioritatea numărul 1 trebuie să fie campionatul acum. Jucăm un 7-2-1 poate, ca să punem probleme Sevillei”.

  • 32 de ani a împlinit Giedrius Arlauskis pe 1 decembrie
  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, conform transfermarkt.com
  • 23 de prezențe în naționala Lituaniei are Giedrius Arlauskis
ADVERTISEMENT