Fotbal intern

Dan Petrescu îi răspunde lui Gică Hagi pe tema salariului uriaș: ”Să facă oferta şi apoi vedem”

27.04.2019 | 15:02
Dan Petrescu ii raspunde lui Gica Hagi pe tema salariului urias Sa faca oferta si apoi vedem

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, îi răspunde lui Gică Hagi pe tema salariului uriaș pe care îl încasează la campioana en-titre a Ligii 1 Betano. În urmă cu câteva zile, ”Regele” a dezvăluit că nu-l va putea aduce niciodată pe fostul său coechipier de la echipa națională a României la FC Viitorul, deoarece acesta are o reputație foarte bună și câștigă sume mari de bani pe care el nu le poate plăti.

Dan Petrescu îi răspunde lui Gică Hagi pe tema salariului uriaș: ”Niciodată să nu spui niciodată”

”A spus că mă vrea la Viitorul, dar că nu vin eu pe 1.000 de euro salariu?! Ok. Să facă oferta şi apoi vedem. Eu am venit din China, de la un salariu extraordinar, la bani mult mai puţini. Aşa că niciodată să nu spui niciodată”, a fost răspunsul pe care i l-a dat Dan Petrescu prietenului său Gică Hagi referitor la salariul uriaș pe care îl încasează la formațiile pe care le antrenează.

Actualul tehnician al celor de la CFR Cluj consideră că nu ar avea o problemă să lucreze cu Gică Hagi. ”Cum să nu pot să lucrez cu Hagi?! Am stat în acelaşi vestiar timp de 13 ani. Cum să nu lucrăm? Am avut rezultate excelente şi ar fi culmea să nu pot lucra cu Gheorghe Hagi. Normal că aş putea să lucrez”, a declarat Dan Petrescu, conform Telekom Sport.

Dan Petrescu îl salută pe Ianis Hagi după meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Dan Petrescu îl salută pe Ianis Hagi după meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Hagi și Petrescu vor fi adversari luni

Gheorghe Hagi ar putea părăsi banca tehnică a echipei FC Viitorul în cazul în care va primi o ofertă tentantă din străinătate. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, ”Regele” va trebui să găsească un înlocuitor de nădejde la clubul pe care-l patronează. Pe lângă Dan Petrescu, fostul mare internațional român a mai vorbit și despre Constantin Gâlcă, care în acest moment antrenează în Danemarca.

Dan Petrescu și Gheorghe Hagi vor fi adversari luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, în meciul CFR Cluj – FC Viitorul, din etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 1 Betano, care va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea jocului, Hagi l-a lăduat pe tehnicianul ardelenilor, dar a mai spus că echipa sa poate câștiga și crede că ardelenii nu pot avea noroc la infinit.

Tags: