Fotbal intern

Dan Petrescu îl ceartă pe Mauricio Pochettino. “Păi ce ziceai, mă, acum o lună?” Antrenorul lui CFR Cluj cere VAR în Liga 1 Betano

18.04.2019 | 16:33
Dan Petrescu il cearta pe Mauricio Pochettino Pai ce ziceai ma acum o luna Antrenorul lui CFR Cluj cere VAR in Liga 1 Betano

Dan Petrescu a comentat în legătură cu meciul disputat de Tottenham pe terenul celor de la Manchester City, iar antrenorul CFR-ului îl ceartă pe Mauricio Pochettino după ce Spurs s-a calificat în semifinalele Champions League după un gol anulat de arbitrul partidei cu ajutorul sistemului VAR. City s-a impus cu 4-3, dar nu a reușit să o elimine pe Tottenham, toate acestea după ce în minutul 90+3, Sterling a înscris pentru 5-3, dar reușita sa a fost anulată de Cuneyt Cakir pentru ofsaid la Bernardo Silva.

Dan Petrescu îl ceartă pe Mauricio Pochettino

“Ce mi-a plăcut cel mai mult e că acum o lună antrenorul lui Tottenham era revoltat împotriva VAR-ului, zicea că cine a inventat acest lucru strică fotbalul, strică plăcerea, entuziasmul. Peste o lună, VAR-ul l-a adus în semifinalele Champions League. După meci, declarația lui: am stat la VAR. Păi până acum ziceai că nu vrei VAR, acum?

După aceea, Guardiola, declarație senzațională după meci: felicit Tottenham, a fost echipa mai bună, cu toate că după părerea mea nu e adevărat, și susțin în continuare VAR pentru că vreua ca dreptatea să fie pe teren. Fair-play! Asta mi-a plăcut cel mai mult la meciul ăsta, ce a declarat Guardiola, un adevărat campion. Pochettino, care nu voia VAR, nu înțeleg de ce, acum l-a calificat VAR și nu știu ce mai zice”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu în timpul unui meci jucat de CFR Cluj! "Bursucul" îl ceartă pe Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino, nervos la un meci al lui Tottenham

De ce vrea Dan Petrescu VAR în Liga 1 Betano

Dan Petrescu este încântat de modul în care se iau deciziile cu ajutorul sistemului VAR și speră ca arbitrajul video să ajungă și la meciurile din Liga 1 Betano cât mai repede. Astfel, “Bursucul” este sigur că se vor evita discuțiile pe tema deciziilor greșite luate de arbitri.

“Pentru mine VAR e cel mai important pentru că, chiar dacă mai stai un minut, două, vezi adevărul și nu mai sunt probleme. Sper și la noi în România să vină cât mai repede VAR să evităm toate problemele care sunt. Eu din minutul 1 am zis că vreau VAR. Eu știu când am plecat din România că s-a spus că va fi. Dar eu încă nu îl văd. Până nu-l văd, nu cred”, a spus Dan Petrescu.