Sport

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Mă sperie! Nu mai suntem echipa din anii trecuți!”

Dan Petrescu a recunoscut că este îngândurat înainte de partida dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar.
20.10.2021 | 21:26
Dan Petrescu ingandurat inainte de CFR Cluj  AZ Alkmaar Ma sperie Nu mai suntem echipa din anii trecuti
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a recunoscut superioritatea echipei olandeze și spune că nici echipa lui nu mai este capabilă de performanțele din sezoanele trecut de cupe europene.

Dan Petrescu a amintit de meciul făcut de Ajax Amsterdam împotriva Borussiei Dortmund, scor 4-0, spunând că și AZ Alkmaar are jucători la același nivel cu cel al „lăncierilor”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar

Dan Petrescu a vorbit înainte de duelul dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar, din runda a treia a grupelor Conference League, spunând că adversarii sunt mult mai bun decât jucătorii săi:

„După ce m-am uitat, pot să spun că mă sperie, pentru că au un lot foarte bun, tânăr, între 21-28 de ani au 14 jucători de echipa națională, jucători de clasă, cu entuziasm, tinerețe, viteză.

ADVERTISEMENT

Au terminat pe locul 3 într-un campionat foarte puternic. Ați văzut ce a făcut Ajax cu Dortmund”.

„Fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri și fotbal de calitate. Jocul lor de atac este, sincer, unul pe care nu l-am văzut demult la alte echipe! Trebuie să încercăm să-l oprim. Nici noi nu suntem într-o formă foarte bună în acest moment”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Mă sperie forma noastră din acest moment!”

Dan Petrescu a continuat și a recunoscut că este speriat și de forma actuală a echipei sale, recunoscând că CFR Cluj nu mai este aceeași echipă din sezoanele trecute din cupele europene.

„Pe mine mă sperie mai mult forma noastră în acest moment, dar și cei de la Alkmaar sunt de temut, joacă un fotbal de mare calitate.

ADVERTISEMENT

 Nu mai suntem echipa din anii trecuți în Europa, dar trebuie să facem o figură frumoasă. Nu e ultima șansă chiar dacă pierdem, mai sunt 3 meciuri”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

CFR Cluj are un singur punct după primele două meciuri din grupa de Conference League, obținut în duelul cu danezii de la Randers, în timp ce în primul meci au fost învinșit de cehii de la Jablonec.

De cealaltă parte, AZ Alkmaar este liderul grupei, cu un total de patru puncte în primele două etape din faza grupelor a noii competiții UEFA.

ADVERTISEMENT
Tags: