Sport

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan, în Liga Campionilor: „Dorm mai greu de când au început meciurile oficiale”

Dan Petrescu este îngândurat înaintea returului de pe teren propriu cu Pyunik Erevan, din preliminariile Champions League, recunoscând că doarme mai greu de când au început meciurile oficiale.
12.07.2022 | 19:22
Dan Petrescu ingandurat inainte de CFR Cluj  Pyunik Erevan in Liga Campionilor Dorm mai greu de cand au inceput meciurile oficiale
Dan Petrescu îngândurat înainte de CFR Cluj - Pyunik Erevan, în Liga Campionilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În turul jucat în Armenia, CFR Cluj a remizat cu Pyunik, scor 0-0, partidă în care a avut ocaziile mai mari și în care a trimis o dată mingea în bara transversală prin Gabriel Debeljuh.

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan, în Liga Campionilor

Dan Petrescu a mărturisit că este îngândurat înainte de returul cu Pyunik Erevan, explicând faptul că în Liga Campionilor nu mai există echipe mici, nici măcar în preliminarii:

ADVERTISEMENT

„Ultima oară când o echipă din Armenia a venit în Cluj, au făcut 10 ore, acum au venit cu un charter de două zile și stau la un hotel foarte bun de aici.

Totul e posibil în fotbal. Ce a fost nu mai contează, nici că am pierdut ultimul meci, nici că am câștigat campionatul. Cel mai important meci pentru un antrenor e următorul”.

ADVERTISEMENT

„Eu oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale, e presiune, trebuie să facem rezultate și cred asta de când eram la Urziceni, că dacă am o echipă organizată și poate să alerge nu mi-e frică nici de Barcelona.

Nu mai există echipe mari, mai ales în Champions League și CFR-ul a pierdut cu o echipă din Luxemburg și a jucat de la egal la egal cu o echipă din Malta.

ADVERTISEMENT

Ei am înțeles că au și o primă bună la victorie. În plus ei au avut 8 zile în care s-au antrenat doar pentru meiciul ăsta, noi nu am putut să avem un astfel de beneficiu”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

„Suntem dezamăgiți, dar suntem încrezători!”

Andrei Burcă, fundașul CFR-ului, a vorbit și el despre returul cu Pyunik, recunoscând că jucătorii campioanei României sunt dezamăgiți după înfrângerea suferită în Supercupa României cu Sepsi, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Totuși, Andrei Burcă îi anunță pe fani că el și colegii săi sunt încrezători și vor să revină cu rezultate cât mai bune în următoarea perioadă. Totuși, acesta a spus că o eventuală eliminare nu ar fi un dezastru, ci mai mult un rezultat supărător:

„Eliminarea nu ar fi un dezasstru, ar fi supărătoare. Suntem dezamăgiți după ultimele rezultate, dar suntem încrezători că vom reveni”.

„Ne-am analizat adversarii, noi trebuie să fim concentrați și motivați, totul depinde de noi, nu trebuie să permitem adversarilor să aibă șanse să marcheze”, a mai spus Andrei Burcă.

Eghishe Melykan, antrenorul lui Pyunik Erevan, a fost deranjat că Eugeniu Cociuc, jucătorul său, a primit întrebări în limba română la conferința de presă.

„Vă respect profesia, dar nu mi-a plăcut că ați vorbit cu jucătorul în limba română”, a spus Eghishe Melykan.

„E mai ușor după primul meci, știm mai bine echipa. Noi am venit să jucăm bine, să sperăm să trecem. Ăsta e fotbalul, totul e posibil”, a spus Eugeniu Cociuc.

ADVERTISEMENT