Sport

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – Șahtior Soligorsk: „Suntem echipa cu cele mai multe meciuri din Europa”. A vorbit despre demitere

Dan Petrescu este îngândurat înainte de partida dintre CFR Cluj și Șahtior Soligorsk, din manșa retur a turului trei preliminar din Conference League.
10.08.2022 | 20:54
Dan Petrescu ingandurat inainte de CFR Cluj  Sahtior Soligorsk Suntem echipa cu cele mai multe meciuri din Europa A vorbit despre demitere
Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj - Șahtior Soligorsk. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei este extrem de nervos din cauza arbitrajelor din România și a vorbit chiar și despre o posibilă demitere de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, îngândurat înainte de CFR Cluj – Șahtior Soligorsk

Dan Petrescu este îngândurat înainte de duelul dintre CFR Cluj și Șahtior Soligorsk, recunoscând că se gândește și la loviturile de departajare:

ADVERTISEMENT

„Putem să batem 10 penalty-uri la antrenament de dimineață și să le dăm pe toate. Degeaba dacă noi nu dăm gol în meci, atunci când trebuie. Eu am ghinion la penalty-uri, am ratat și eu, nu mă supăr pe nimeni pentru asta. Sper ca mâine să câștigăm noi la penalty-uri.

Nu îmi propun să joc la penalty-uri, vrem să ne calificăm. Dacă după meciul cu armenii am mai primit o șansă și putem juca acum în Conference League, de-acum înainte trebuie să ne luptăm pentru a rămâne în Europa. Sunt șanse 50-50, e o echipă bună, cum au fost și armenii care ne-au eliminat”.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem echipa cu cele mai multe meciuri de la începutul sezonului. Nu din România, din toată Europa. Dacă e o echipă cu mai multe meciuri ca noi, eu mă ridic și plec.

Eu l-am vrut pe Jefte, eu l-am adus. La fel și cu Yuri. Am vorbit cu patronul și mi-a spus că nu se pune problema să plece. Sunt doi jucători pe care eu mă bazez.

ADVERTISEMENT

Sper să fie suspendată și arbitrul. Arbitrul de la Craiova a făcut două greșeli mari împotriva CFR-ului. Lui Yeboah i s-a dat cartonaș roșu pentru că a dat în minge, iar un băiat care i-a spart capul nu a primit cartonașul roșu. În Italia, sunt suspendați când greșesc la meciuri, la noi nu”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu voi fi pe stadion la următoarele două meciuri, dacă voi mai fi antrenor…”

Dan Petrescu a continuat declarațiile dure la adresa arbitrilor români și a lăsat de înțeles că se gândește și la o posibilă demitere, în cazul în care rezultatele nu sunt pe placul patronului Neluțu Varga:

ADVERTISEMENT

„Dacă un arbitru nu are VAR și greșește, asta e, se întâmplă, trebuie înțeles în faze importante. Dar dacă ai VAR-ul la dispoziție, nu e normal să greșești.

Să plătească ei, cum plătim noi antrenorii. Eu am greșit, recunosc și voi plăti, dar să fie pedepsit și arbitrul”.

„Nu voi fi pe stadion la următoarele două meciuri, nu mă căutați prin tribune, că nu voi fi acolo.

Voi sta acasă următoarele două meciuri, dacă voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal se pot întâmpla multe lucruri”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: