Carousel hot news

Întrebarea Andreei Esca l-a lăsat cu gura căscată pe Dan Petrescu. “Nu contează când fac sex”

Dan Petrescu nu trece prin perioada cea mai bună la CFR Cluj, chiar dacă formaţia din Gruia este liderul din Liga 1 Betano. Clujenii au obţinut un singur punct în ultimele două etape din...
28.10.2017 | 16:30
Întrebarea Andreei Esca l-a lăsat cu gura căscată pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu trece prin perioada cea mai bună la CFR Cluj, chiar dacă formaţia din Gruia este liderul din Liga 1 Betano. Clujenii au obţinut un singur punct în ultimele două etape din campionat, iar în Cupa României au fost eliminaţi de FC Botoşani, în 16-imi, după executarea loviturilor de la 11 metri. Recent, antrenorul lui CFR Cluj a fost invitat la emisiunea “La Radio cu Andreea Esca” de la Europa FM.

Printre multele întrebări la care a fost obligat să răspundă, Dan Petrescu a trebuit să treacă şi peste una dintre cele mai delicate. Andreea Esca l-a întrebat pe Dan Petrescu când preferă să facă sex, dimineaţa sau seara. Întrebarea l-a luat prin surprindere pe tehnicianul de 49 de ani, “Cum?”, a fost prima reacţie a fostului internaţional român. “Bursucul” a continuat şi a evitat să ofere un răspuns. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce răspuns i-a dat Dan Petrescu

“Nu contează”, a spus Dan Petrescu în continuare. Antrenorul lui CFR Cluj nu este singurul care a trebuit să răspundă la această întrebare delicată. Dacian Cioloş, fost prim-ministru, Florin Piersic sau Cristian Tudor Popescu au fost puşi în faţa acestei provocări.

Dan Petrescu a preluat-o pe CFR Cluj în vară şi i-a dus pe clujeni până pe primul loc în campionat. “Bursucul” a suferit doar două înfrângeri în actualul sezon din Liga 1 Betano:  0-1 cu Viitorul şi 3-4 cu ACS Poli Timişoara.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri