Dan Petrescu, ironizat de fanii lui Celtic: “O combinaţie între un Richard Gere mai gras şi Tim Allen” :)

Razvan Nicolae   
în CFR Cluj
07/08/2019, 22:22
Dan Petrescu, ironizat de fanii lui Celtic: “O combinaţie între un Richard Gere mai gras şi Tim Allen” :)
Dan Petrescu, ironizat de fanii lui Celtic (sursă foto: sportpictures.eu)

Dan Petrescu a fost ironizat de fanii lui Celtic în timpul meciului de la Cluj. Antrenorul campioanei României s-a zbătut pe marginea terenului, iar suporterii scoţieni s-au amuzat pe seama fostului internaţional român.

Ce au scris fanii lui Celtic despre Dan Petrescu pe forumul clubului

CFR Cluj şi Celtic au încheiat la egalitate prima repriză, scor 1-1, iar Dan Petrescu a fost luat la ţintă de fanii scoţieni. Tehnicianul de 51 de ani a fost comparat cu doi actori foarte cunoscuţi de la Hollywood, însă comparaţia nu-l ajută deloc pe antrenorul formaţiei din Gruia.

“Dan Petrescu pare o combinaţie între un Richard Gere mai gras şi Tim Allen din filmul Christmas with the Kranks”, a scris un fan al lui Celtic pe forumul clubului scoţian.

Dan Petrescu a fost comparat cu Tim Allen
Dan Petrescu a fost comparat cu Tim Allen

Dan Petrescu şi jucătorii lui CFR Cluj l-au înconjurat pe arbitru la pauză

La pauză, când CFR Cluj şi Celtic se aflau la egalitate, scor 1-1, Dan Petrescu şi câţiva jucători ai campioanei României au avut ceva de împărţit cu Srdan Jovanovic, arbitrul sârb al partidei din Gruia. În aceste condiţii, un fan al scoţienilor se întreba dacă centralul va ceda presiunii puse de clujeni.

“La pauză, Dan Petrescu şi mai mulţi fotbalişti stăteau în faţa arbitrului sârb. Arbitrul e dubios ca naiba. Sunt curios dacă vreun fotbalist de la Celtic va fi eliminat în repriza a doua”, a fost impresia unui suporter al scoţienilor.

Închide ×