Fotbal intern

Dan Petrescu își anunță revenirea în antrenorat: „Vreau să fiu singurul care reușește asta!”

10.03.2021 | 21:52
Dan Petrescu isi anunta revenirea in antrenorat Vreau sa fiu singurul care reuseste asta
ADVERTISEMENT

Antrenorul care a câștigat ultimele trei ediții ale Ligii 1 este pregătit să revină în fotbal. Dan Petrescu a anunțat că este gata să se lupte din nou pentru trofee. „Bursucul” a fost demis de la CFR Cluj în toamna anului 2020.

Deși a adus trei titluri consecutive în Gruia, Petrescu a căzut în dizgrația patronului Neluțu Varga, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivele pentru care relația dintre cei doi s-a deteriorat.

ADVERTISEMENT

După ce a avut parte de o experiență total nefastă în Turcia, la Kayserispor, fostul tehnician al CFR-ului anunță că nu mai este dispus la niciun fel de compromis și că va merge doar unde se poate lupta pentru trofee.

Dan Petrescu își anunță revenirea în antrenorat: „Nu vreau să mă bat la retrogradare”

Nu a trecut nici o lună de când Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayserispor, iar antrenorul care a cucerit trei trofee ale Ligii 1 cu CFR Cluj este deja gata să se întoarcă în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

Petrescu a dezvăluit că nu suportă să stea fără să antreneze și a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să preia o nouă echipă din România, pentru a deveni singurul tehnician care cucerește trofeul de campion an Ligii 1 cu trei echipe diferite.

„Bursucul” a câștigat un titlu cu Unirea Urziceni, în 2009, și trei cu CFR Cluj, în perioada 2018-2020. Tehnicianul nu se dezice de stilul său defensiv și declară că tot ce în interesează este victoria.

ADVERTISEMENT

„Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câştigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc ‘foamea’ cumva.

Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aş dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câştigă campionatul cu trei echipe diferite”, a spus Petrescu pentru ProTV.

ADVERTISEMENT

A plecat cu scandal de la CFR Cluj și a fost dat afară și din Turcia

Pentru Dan Petrescu, revenirea în atrenorat ar putea fi și o bună oportunitate să își ia revanșa pentru modul în care s-au încheiat ultimele două experiențe din cariera sa. Mai întâi, la finalul lunii noiembrie a fost dat afară de la CFR Cluj.

Patronul Neluțu Varga a fost extrem de deranjat de atitudinea antrenorului și a decis să îș dea afară, deși CFR încă păstra șanse la calificare în 16-imile Europa League. „Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu”, confirma Varga despărțirea pentru FANATIK, în 30 noiembrie 2020.

Și de la Kayserispor a plecat în mod nefericit Dan Petrescu. El nu a reușit să redreseze echipa, care nu era capabilă să câștige punctele necesare pentru a-și asigura liniștea în Superliga Turciei. Oficialii clubului au decis, în cele din urmă, să renunțe la colaborare.

ADVERTISEMENT