Sport

Dan Petrescu a înjurat un jucător la U Craiova – CFR Cluj 1-1, iar camerele TV au prins tot: “Vrei să te schimb?”

Dan Petrescu l-a înjurat pe atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, și l-a amenințat că îl schimbă în minutul 28 al partidei cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco”.
06.02.2022 | 00:03
Dan Petrescu a injurat un jucator la U Craiova  CFR Cluj 11 iar camerele TV au prins tot Vrei sa te schimb
Dan Petrescu a ajuns cu CFR Cluj la al treilea meci fără victorie în 2022. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, iar Dan Petrescu a fost extrem de supărat la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

„Bursucul” a făcut show și în timpul meciului pe bancă și a avut o ieșire incredibilă la adresa atacantului Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

Mario Camora și Cristi Bălgrădean au fost eliminați, iar ardelenii au probleme mari de efectiv în perspectiva meciului cu UTA de marți, 8 februarie.

Dan Petrescu îl înjură ca la ușa cortului pe Billel Omrani: „Joacă, ce morții mă-tii ai?!”

Dan Petrescu este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, însă de data asta antrenorul a sărit calul și potrivit comentatorului Digi Sport, Ionuț Angheluță, l-a înjurat pe Billel Omrani în minutul 29 al meciului de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Totul a fost captat de microfoanele de fond, iar cuvintele grele ale lui Petrescu s-au auzit pe transmisia meciului: „Vrei să te schimb acum?! Joacă, ce morții mă-tii ai?!”, a spus antrenorul campioanei.

„Omrani era aproape de el, probabil lui i s-a adresat, pentru că a dispărut un pic din joc în ultimele minute”, a explicat și Ionuț Angheluță.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, extrem de supărat după ce Universitatea Craiova a egalat-o pe CFR la ultima fază: „

„Ce mai pot să zic? Al treilea meci egalați în ultimul minut. Vă dați seama starea mea și a jucătorilor.

Nu am mai urcat, nu am mai făcut pressing. Sunt foarte supărat. Programarea noastră a fost făcută extraordinar.

ADVERTISEMENT

Jucăm peste două zile și mulțumim celor care ne ajută. Eu ajung cu o zi înainte de meci. Mi se pare penibil, dar asta au făcut și data trecută! Nu am timp să mai vorbesc de meciul ăsta. E al treilea meci la rând”, a mai declarat Petrescu după semieșecul de pe „Oblemenco”.

Mario Camora e îngrijorat: „Cea mai mare problemă e că luăm gol în ultimele minute”

„Echipa a făcut un meci bun, a luptat, a avut atitudine. E al treilea meci în care suntem egalați pe final si am pierdut puncte prea ușor. Am fost asaltați, dar au o echipă bună și nu cred că merită locul pe care sunt. Trebuia să ținem de minge. 

Cea mai mare problemă e că luăm gol în ultimele minute. Trebuie să fim concentrați și nu mai avem voie să plângem. Trebuie să lucrăm și să câștigăm marți. S-au dat cartonașe foarte ușor, nu numai mie. Mi s-a părut totuși un arbitraj bun. La ultima fază colegii spun că a fost out pentru noi.

Adversarii au fost puternici, dar până la urmă depinde de noi și asta e bine. Trebuie să revenim și fiecare meci să fie o finală pentru noi. Presiune la CFR e tot timpul, nu doar când se apropie FCSB. 

Trebuie să fim la fel de uniți și să dăm drumul la victorii. Asta ne lipsești și apoi cred că vom merge bine. E greu pentru toate echipele și e bine că avem un lot mare. Oricine joacă poate face o treabă bună”, a declarat Mario Camora la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT