Fotbal intern

Dan Petrescu l-a umilit iar pe Ioniţă. “Acum nu are loc în echipă!”

01.05.2018 | 13:17
Dan Petrescu la umilit iar pe Ionita Acum nu are loc in echipa

Dan Petrescu pare că se transformă de la etapă la etapă într-un vis urât pentru Alex Ioniţă. Fostul fotbalist al Astrei trăieşte un adevărat coşmar la CFR Cluj, iar pentru a treia oară de când se află în Gruia mijlocaşul de 23 de ani nu poate să îşi înfrunte aşa cum îşi doreşte rivala de moarte FCSB.

Dacă în primul meci împotriva roş-albaştrilor, Ioniţă a fost folosit 10 minute, iar în al doilea joc trei minute, de această dată, duminică seară acesta a fost uitat definitiv pe banca de rezerve. Ioniţă a presimţit că nu o să fie folosit cu FCSB pe Naţional Arena, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorul deja şi-a pierdut răbdarea faţă de statutul pe care îl are la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu.La finalul partidei de pe Naţional Arena “Bursucul” a dezvăluit că Ioniţă o să joace în echipă titular cel mai probabil din sezonul următor. Însă de la vară tot cel mai probabil Dan Petrescu nu o să mai fie antrenorul clujenilor.

Dan Petrescu: “Am vrut să îl trimit pe teren!

Dan Petrescu a explicat din ce motiv Alex Ioniţă nu a jucat până acum titular la CFR Cluj, deşi şefii echipei din Gruia au plătit pentru transferul său de la Astra 1 mlion de euro. “Ioniţă a venit nepregătit la CFR. El este un jucător bun, dar acum nu se află în cea mai bună formă fizică. O să vină şi vremea lui să joace titular. Mai mult ca sigur din sezonul următor Ioniţă o să joace titular. Acum nu are loc în echipă.

Eu am vrut să îl bag şi acum cu FCSB, dar am dat gol şi m-am răzgândit. O să mă gândesc să văd dacă îl voi băga în ultimele trei meciuri. El trebuie să se pregătească foarte bine pentru a  putea să emită pretenţii de titular”, a încheiat Dan Petrescu.

10 goluri a dat Ioniţă pentru Astra în Liga 1 Betano, atunci când juca sub comanda lui Edi Iordănescu