Fotbal intern

Petrescu, la ceas aniversar! Super Dan a împlinit 50 de ani

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a împlinit 50 de ani. Ce regrete are tehnicianul de pe primul loc din Liga 1.
22.12.2017 | 08:34

Dan Petrescu se bucură de meseria pe care o practică şi spune că se simte excelent. Ajuns la vârsta de 50 de ani, antrenorul lui CFR Cluj a încheiat anul 2017 pe primul loc în Liga 1 Betano, vorbeşte însă de o singură perioadă cu regret. Şi nu pentru ce s-ar întâmpla acum, ci pentru că îi este mult prea dor. 

“Mie mi se pare că vârsta e prea mare pentru cum mă simt. Mă simt încă în forţă, încă am pasiune, încă vreau să fac sport, să alerg, să vorbesc cu jucătorii. Nu mi se pare că am această vârstă. Aşa mă simt. Poate mă simt bine şi pentru că sunt la un club unde mă simt excelent şi am rezultate. Până la urmă, viaţa noastră, a antrenorilor, depinde numai de rezultate. E şi un oraş care îmi dă linişte, frumos, poate este şi acest lucru… Pe unde am fost am avut numai oraşe frumoase: Dubai, Moscova, Cracovia, Londra, Genoa. Însă, liniştea mi-au dat-o însă doar rezultatele.

“Timpul meu a trecut”

Sincer, nu prea mai merg pentru că m-am simţit la început mai bine, dar acum din ce în ce mai rău. Mi-e prea dor şi atunci prefer să nu ajung la meciurile lui Chelsea. De obicei, cel care este comentator şi lucrează pe lângă club, mă invita pe gazon la pauză să fac turul pentru fani. A spus că, dintre toţi jucătorii care au revenit, cel mai mare impact la public l-am avut eu. Am făcut-o de trei ori, dar nu mai pot, pentru că mi se pare aiurea. Actorii principali sunt cei de astăzi. Timpul meu a trecut, dar sunt mândru când ajung la Londra că încă mă mai cunosc fanii, chiar dacă am jucat cu mulţi ani în urmă. A fost o echipă bună şi o perioadă bună”, a spus Dan Petrescu pentru Prosport.

Vezi mai multe imagini cu Dan Petrescu de-a lungul carierei în GALERIA FOTO 

Urarea mamei

Mama lui Super Dan, Florica Petrescu îşi doreşte ca fiul său să ajungă să antreneze echipele la care a avut succes ca şi jucător. Primul lucru pe care îl vrea pentru cel mai mic dintre băieţii săi este să devină camion cu CFR Cluj, apoi să meargă la rivala ardelenilor, Steaua, şi la echipa naţională: “Îi doresc lui Dan să fie sănătos şi să-şi împlinească visurile! Să iasă campion cu CFR, să ajungă să antreneze la Steaua, la Chelsea şi la echipa naţională a României”, a spus Florica Petrescu pentru GSP.

Dan Petrescu a antrenat până acum următoarele echipe: Sportul, FC Naţional, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dynamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr şi CFR.

Ca antrenor, Petrescu are în palmares un trofeu de campion al României, o Cupă a Chinei şi o Supercupă a României. Ca jucător a cucerit o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii Angliei, trei trofee de campion al României şi o Cupă a Cupelor.

Obiectele personale ale lui DJ Lalla au fost găsite pe o plajă din...
Obiectele personale ale lui DJ Lalla au fost găsite pe o plajă din Mamaia la un kilometru distanţă de locul unde a fost descoperită fără viaţă
„Războiul s-ar putea extinde pe teritoriul NATO”. Mișcări în România pentru consolidarea apărării...
„Războiul s-ar putea extinde pe teritoriul NATO”. Mișcări în România pentru consolidarea apărării la Dunăre
Messi sau Ronaldo?
Messi sau Ronaldo? "Cea mai frumoasă fotbalistă din lume" a răspuns fără să stea pe gânduri: "Eu am dreptate!"
Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: Conexiunea noastră este una...
Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: Conexiunea noastră este una divină!
Scene revoltătoare. Bărbat filmat când își biciuiește calul și-l forțează să tragă o...
Scene revoltătoare. Bărbat filmat când își biciuiește calul și-l forțează să tragă o camionetă înfrânată, ca să-l poată vinde scump VIDEO
Fabrica din România în care se făcea cea mai bună bere din lume,...
Fabrica din România în care se făcea cea mai bună bere din lume, transformare radicală. Ce s-a ales de locul care a scris istorie
DANA NĂLBARU S-A DESPĂRȚIT! Este anunțul dimineții în România
DANA NĂLBARU S-A DESPĂRȚIT! Este anunțul dimineții în România
Cine e Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI: venituri de 6.500 € pe lună...
Cine e Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI: venituri de 6.500 € pe lună și și-a copiat cinci cărți
Horoscopul banilor pentru luna octombrie. 6 semne zodiacale sunt sub semnul abundenței
Horoscopul banilor pentru luna octombrie. 6 semne zodiacale sunt sub semnul abundenței
Decizie istorică luată de Țiriac. Ce va face cu colecția de mașini
Decizie istorică luată de Țiriac. Ce va face cu colecția de mașini
Mama lor îi lăsase să se joace în cameră, dar când i-a verificat...
Mama lor îi lăsase să se joace în cameră, dar când i-a verificat băieții dispăruseră. Când s-a uitat mai atent la bibliotecă s-a îngrozit. Ce se întâmplase cu copiii ei
Asta da, bombă! Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla....
Asta da, bombă! Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra
De ce ardelenii salută cu 'Servus'? De la ce vine 'Servus'?
De ce ardelenii salută cu 'Servus'? De la ce vine 'Servus'?